е добре е пак два дни за търговия като имаможеше да е по-зле
, но при всички случаи трябва да се внимава
![]()
е добре е пак два дни за търговия като имаможеше да е по-зле
, но при всички случаи трябва да се внимава
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
днес беше много зле откъм движение ,даже кат гледам и щатите кат отвориха пак нищо не могат сътворят ....
в петрола има обеми кат че ли,там поне 100 тина тика станаха ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
аз нали си клъвнах 30 пипа от евродолара - стига ми за днесуспоредно и бонбонукса върви
ама пак трябва да зарежа работата, че баткото да ходя да взема от детска градина айде до по-късно
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за ден като тоз си е даже много добре, повече нищо няма стане ....
срядата сутринта са почват движенията наи вероятно.... дотогава еи така по 40 пипса ше реинджим ....![]()
квото такова , ама Курето е прав , че се занимаваме с глупости - трябва верно петрола по-сериозно да го работим, то аз де ти си го търгуваш и без друго, ама аз с тез валути трябва да приключа вече![]()
ами в инстата особено на 3 тика разходи ,наи наи изгодно от цялата таблица с инстурментите е петрола ......
освено туи 100тина тика почти винаги ги дава кат че ли дневно .....![]()
ами то трябва все едно нещо да е ок от всичко дето предлагат, като изключим бонусите разбира се![]()
абе аз напоследък кат се замислих с на наште шишовете излиза че инстата не са чак толкова лоши ....
може да имат големи спредове ,ма поне са им открити условията ,а не да чакат момент само и скрито да ти земат парите кат някои други ....![]()
то с условията свикнахме, със спредовете свикнахме
, със корекциите свикнахме
май май само си чешем езиците , то идеално щастие няма , все ще се намери нещо дето да не ти пасва и да са ти криви където и да захраниш сметка
а и фиксирания спред е наистина фиксиран не като на други дето в новини ти го разкрачват по 20-30 пипа
![]()
ами ако дадеш 10к усд за сметка според мен няма имаш претенции ......то с условията свикнахме, със спредовете свикнахме
, със корекциите свикнахме
май май само си чешем езиците , то идеално щастие няма , все ще се намери нещо дето да не ти пасва и да са ти криви където и да захраниш сметка
а и фиксирания спред е наистина фиксиран не като на други дето в новини ти го разкрачват по 20-30 пипа
въпросът е ако си хоби треидър дали си струва .......![]()