туй също го има естествено, предимно за по-големите търгувани обеми, идеята ми обаче е, че цената в един момент може да бъде колкот таз на базовия актив, а във следващия момент може да е съвсем различна![]()
туй също го има естествено, предимно за по-големите търгувани обеми, идеята ми обаче е, че цената в един момент може да бъде колкот таз на базовия актив, а във следващия момент може да е съвсем различна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук си в грешка. Цената следва тази на базовия актив винаги. Няма вариант да се отклони цената.Самата идея за ДЗР е такава.Ако се отклони , то тогава вече няма да е ДЗР .Единствената разлика е спреда , който е приет от брокера за конкретното ДЗР.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем не баш... може да е различна ценатаотделно дет метата е тъй направена, отделно дет още в условията кът примаме обикновено има клауза, че сделките се изпълняват по цена определена от брокера независимо от външния пазар, ама самото ДЗР му е такваз спецификацията
Договор за Разлика демек - наистина се гледа разликата в цените на базовия актив и договора е за нея разлика, обаче туй коет плащаме (и в последствие получаваме) е цената за да участваме в договора, която се определя от брокера дет го издава
![]()
И аз мисля така.Символично - на дребно!
Ще се включа активно от началото на 2016 г ..А дотогава има два варианта - или тоя форум да го няма,или "разбирачите" да са сменили поне още 5 ника и доляли няколко акаунта.
....
Липсват ми дискусиите между теб,мен и Мамута в темата за Златото,но .....не е болка за умирачка!...Рядко (ще) пиша тук.
Само не разбрах защо си решил да се включваш чак от началото на 2016 - тогава очакваш някакви по-значими икономически катаклизми и така благодатната за нас по-висока волатилност ли? И златю да си поеме по пътя нагоре?
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тренировки на сухо може би ?
////////////////////////////////////////////////////////
Не ги разбирам аз таквиз сложни работи. Ако благоволи Спарт да отговори защо чак тогава, може и да се разсеят съмненията ни... Не знам имаш ли идея за идеите на Спарт, но той има едни дългосрочни теории за повтарящите се кризи, особено за двойно дъно на кризата отпреди 7-8 години, та може и нещо с това да е свързано.
А за дискусиите ни в темата за златото от лятото на миналата година: аз им викам, че ще е надолу, те - не, та не, нагоре към 2000 без корекции. После и двамата с Мамута се изпокриха - не ми е за друго, но и на мен ми липсват тия дискусии - в спора се ражда истината все пак.Дори да е някъде по средата като в случая - сега една година и кусур по-късно пак сме си на тогавашните нива.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 22-09-2014 на 19:37
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
какво ще кажеш за долара - имаше дискусия накъде ще ходи и колко и не искам да се хваля , но се оказах прав![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Знам знам, но то имаше една тема за фолара - ще се качва ли или ще падав дискусията на живо скоро ще се включа като мога да постна хистори