Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (20-09-2014)
Пише, че има само търговия със CFD върху енергийни фючърси (Crude Oil, Gas). Баш индексите и ония без $ oтпред (които според wannabe са фючърси) и с дата на изтичане всичките са дадени в раздел индекси. Дадох линк по-напред, ето го пак. Не знам ти как разбра, че котировката е такава, но аз тези с дата на изтичане не съм ги търгувала - само индекса $SPX500 търгувам там. Въобще обърквацията кое какво е, как се котира и защо се предлага в различни часове за търговия при различните брокери е пълна според мен. Но както казах по-напред това, което виждам и в трейдъра, и в Инста горе-долу ми стига за търговия и припечелване или изгубване на някоя и друга пара...
Пп: Дакса не знам как мърда, нямам опит, SPX си мърда нормално.
Последна редакция от Eli2356 : 20-09-2014 на 16:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
В Инстата Дау е затворил на 17280 точно, така е и в други чужди брокери - forexpros. Това явно не е фючърс, а баш индекса. Защо така усложняват нещата?Значи, пак да те светна. Спирането е за фючърсите , а инстата , въпреки , че пише фючърс ти дава цифрата на самия индекс. В петък Фючърса на дау затвори на 17192 . Сам си провери какви числата в инстата и в бенча.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
какви да бъдат часовете за търговия на ДЗР решава брокерадемек от колко до колко часа ще се търгува дакс у традер.бг решава само и единствено традер.бг
![]()
а минималното движение на реалния дакс е половин точкаhttp://www.eurexchange.com/exchange-...idx/dax/17206/
Eli2356 (21-09-2014)
Това е футуреса му ва главокакви да бъдат часовете за търговия на ДЗР решава брокерадемек от колко до колко часа ще се търгува дакс у традер.бг решава само и единствено традер.бг
![]()
а минималното движение на реалния дакс е половин точкаhttp://www.eurexchange.com/exchange-...idx/dax/17206/
А брокерот може да даде цената на самиот индекс, която е с два знака след запетаята и се мърда и 100-ната.
Символично - на дребно!
Ще се включа активно от началото на 2016 г ..А дотогава има два варианта - или тоя форум да го няма,или "разбирачите" да са сменили поне още 5 ника и доляли няколко акаунта.
....
Липсват ми дискусиите между теб,мен и Мамута в темата за Златото,но .....не е болка за умирачка!...Рядко (ще) пиша тук.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
ем да де... ама туй дет брокера го дава реално не е цената на самия индекс, ами дезередемек квази-финансов уж-деривативен инструмент дето не излиза изобщо от брокера
![]()
Не излиза , но понякога е покрит с базовия актив/ според зависи от риск мениджмънта на брокера / и дефакто влияе на пазара .![]()