Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (06-10-2014)
.................................................. ................
Последна редакция от Звездолин : 06-10-2014 на 22:12
И за мен първите 20 часа с новия бонус не бяха зле - язък само че беше едва 89,45$ - вече станаха 147, ако се запази темпото за месец ще са 1160, ако не се теглят и се увеличават обемите някъде до края на годината ще има за една почивка на Малдивите и нов джип.... пък ако бяха не 89, а 9000$ за 20 часа щяха да са станали 14 700 ...(ех, мечти, мечтии...
)
После ще ти пратя това, за което ме питаше оня ден, имах нещо предвид, затова се забавих.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 02-10-2014 на 08:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Звездолин (02-10-2014)
Ели какви са тия сметки,направо ме разби,аз имам едва печалба 3 долара от бонуса ти почти си го удвоила.И за мен първите 20 часа с новия бонус не бяха зле - язък са мо че беше само 89,45$ - вече станаха 147, ако се запази темпото за месец ще са 1160, ако не се теглят и се увеличават обемите някъде до края на годината ще има за една почивка на Малдивите и нов джип....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И мен си разбих - чак такъв профит фактор не съм имала досега.Просто имаше много ясни входове на няколко инструмента, които следя, донякъде и заради началото на месеца и влизах с малко по-смели обеми спрямо капитала - това на Инста, на другите 2 брокера - по-полека. Но всеки ден не е Великден, знаеш... трябва да се възползваме от сигурните входове, когато ги има. И да се въздържаме от несигурните! Даже сега мисля да се кротна малко, че и без това имам много спешни други работи днес и утре, само ще оставя едни незатворени с нулев стоп и лимит. Че обикновено след такива резки възходи съм правила най-големите си глупости просто от скука и келешлък - най-вече ако няма ясни входове, а аз много имам мерак да търгувам.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 02-10-2014 на 08:55
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тоя мерак ни изяда главите понякога,амае добре след добра серия да се кротнем малко да утихне превъзбудата,да си дадем сметка какво сме направили и как да продължим.И мен си разбих - чак такъв профит фактор не съм имала досега.Просто имаше много ясни входове на няколко инструмента, които следя, донякъде и заради началото на месеца и влизах с малко по-смели обеми спрямо капитала. Но всеки ден не е Великден, знаеш... трябва да се възползваме от сигурните входове, когато ги има. И да се въздържаме от несигурните! Даже сега мисля да се кротна малко, че и без това имам много спешни други работи днес и утре, само ще оставя едни незатворени с нулев стоп и лимит. Че обикновено след такива резки възходи съм правила най-големите си глупости просто от скука и келешлък - най-вече ако няма ясни входове, а аз много имам мерак да търгувам.
Случи ми се и на мен с предния бонус нещо подобно и най-правилното решение, което взех беше да изтегля печалбата... Бонус сметката предразполага към големи рискове и големи загуби, а ако все пак излезе на + най-добре е да се кешира на мига.И мен си разбих - чак такъв профит фактор не съм имала досега.Просто имаше много ясни входове на няколко инструмента, които следя, донякъде и заради началото на месеца и влизах с малко по-смели обеми спрямо капитала - това на Инста, на другите 2 брокера - по-полека. Но всеки ден не е Великден, знаеш... трябва да се възползваме от сигурните входове, когато ги има. И да се въздържаме от несигурните! Даже сега мисля да се кротна малко, че и без това имам много спешни други работи днес и утре, само ще оставя едни незатворени с нулев стоп и лимит. Че обикновено след такива резки възходи съм правила най-големите си глупости просто от скука и келешлък - най-вече ако няма ясни входове, а аз много имам мерак да търгувам.
Леле, кога успя толкова позиции да изтъргуваш не знам.И за мен първите 20 часа с новия бонус не бяха зле - язък само че беше едва 89,45$ - вече станаха 147, ако се запази темпото за месец ще са 1160, ако не се теглят и се увеличават обемите някъде до края на годината ще има за една почивка на Малдивите и нов джип.... пък ако бяха не 89, а 9000$ за 20 часа щяха да са станали 14 700 ...(ех, мечти, мечтии...
)
После ще ти пратя това, за което ме питаше оня ден, имах нещо предвид, затова се забавих.Аз едвам 2-ра съм отворил в момента.
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Последна редакция от Звездолин : 08-10-2014 на 22:54
Eli2356 (02-10-2014)