Познавам го, ма мислех, че се е отказал вече
/////////////////////////////////////////////////////////////
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. ......................
Последна редакция от Звездолин : 06-10-2014 на 21:58
Що? Нито тези , нито **Pro са ми правили , каквито и да е проблеми . Ако от инстата може да чакаш теглене с дни тези реагират в рамките на час два. Никога не е било по-дълго![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. ............................
Последна редакция от Звездолин : 06-10-2014 на 22:48
Добре, разбрах те вече за стоповете и лимитите (вече съм на вълна форекс). Всъщност и аз не е хептен да не се включвам в тренда след като съм изпуснала началото, но доста предпазливо - ето как се включих оня ден на паунда: с една по-дългосрочна, която не пипам и няколко скалпови междувременно; следващия ден няма скалпови, понеже имах друга работа. Лимита беше на фибото, понеже не бях сигурна ще слиза ли още и като включих платформата го взе след няколко секунди - много нямах време да реагирам да го местя по-надолу, а и си бях решила, че това е ключово ниво и е време за малко дълги оттам - първите две ги пуснах преждевременно (ето защо човек не трябва да пуска сделки ведната след отваряне на платформатаАко съм по посока на тренда не дърпам стопа на плюс или по точно зависи какви корекции е направил и до колко са стабилни за ниво на стопа.
Ако съм в корекция пак не дърпам стопа на плюс,слагам лимит само в момента на пускане на ордера.
Общо взето стопа не пипам само лимита местя евентуално макар че още преди да пусна ордера избирам нивата предварително и на двете и рядко ги променям след това.
Това което правите с Оги е голяма глупост от която само губите,сърдите се на себе си и пазара ли.Избираш си някоя по стабилна корекция и му скачаш,сакън някой стоп да не дадете.
Оги периодично се присеща и ми плаче как бил изпуснал някакъв тренд на Дакса и след това от яд не влязъл пък той колко голям тренд бил направил след това.
И моите брокери са с пет цифрени котировки и зная естествено как да си броя пиповете,този урок го минахме и е описан дори в моята тема.
На паунда и австралиеца месечното движение е колко кажи речи 1500 пипа или да.
Сега преди да кажеш ама ти няма да го хванеш цялото да ти кажа че баш цялото го хванах или по точно от началото на части до края.) - първо за малко излязоха на + де, но не ги затворих, а последната горе долу от дъното се падна. С малък обем са понеже са пробни, а и малкия капитал не ми позволява да се разпростирам много с обемите тук на Инста специално. Оставих ги за следващата седмица - лимита и на трите е на фибото, няма как да не го стигне според мен, макар че после може и още едно падане до 1,5720 да има.
Последна редакция от Eli2356 : 05-10-2014 на 14:12
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
тъй срещу вятъра не е много здравословно за акаунда да се отварят позицииязе все си мисля, че ку искам да отворя дълго пазаря трябва не само да спре да пада, ами и да почне да се качва даже
![]()
L1914 (05-10-2014)
Не си за тука братТук сме от лъв нагоре , дъната на половин пип ги лОвим с 4-5 пипа стоп
![]()
Eli2356 (05-10-2014)
Елито желязна лейди тя, голям бой го бъхти тоз пазар
мноу яка джаджа си намерих язе: http://www.softwareok.com/?seite=Freeware/TheAeroClock
щот съм свикнал от уин 7 да си турям от сайдбара часовника най-отгоре на плота и кът инсталирах уин 8 требеше да търся отделно сайдбар... има няколко варианта, ама бъгави всичките... а па туй не само дет добре работи, ами и може да се нагласи кът цъкнеш върху него да не реагира
![]()
Eli2356 (05-10-2014)
Елито желязна лейди тя, голям бой го бъхти тоз пазар
мноу яка джаджа си намерих язе: http://www.softwareok.com/?seite=Freeware/TheAeroClock
щот съм свикнал от уин 7 да си турям от сайдбара часовника най-отгоре на плота и кът инсталирах уин 8 требеше да търся отделно сайдбар... има няколко варианта, ама бъгави всичките... а па туй не само дет добре работи, ами и може да се нагласи кът цъкнеш върху него да не реагира
Направи едно ревю на осмицата, по какво се различава от седмака, доволен ли си
по-бърже работи на мойта щайга и по-малко рам заема от седмицатаи на по-дрът и по-калпав компютър съм го турял и там човеко каза, че по-добре работи
бая повече помощни програми има включени от седмицата също
някой драйвер може да се окаже несъвместим най-много - при мене за външна мрежова карта трябваше да търся ръчно да инсталирам
ама това не вярвам да е проблем вече, че то бая време направи и тоз уиндоз
![]()
GGBG (05-10-2014)