Вижда се вече...
Дааам., не ме искат...лоша съм била и не ме искат!
Хич не са ми фактор.
Но те не са бест брокер , искам читав азиатски брокер!
Вижда се вече...
Дааам., не ме искат...лоша съм била и не ме искат!
Хич не са ми фактор.
Но те не са бест брокер , искам читав азиатски брокер!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На луната имам сертификат за парцел, така че ако ми се наложи, може и от там!
ако искаш още....може да ти продам няколко дка....естествено срещу сертификат и добра сума....като затебе с отстъпка....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
И защо точно азиатски брокерАко отиваш в Азия, не е нужно брокерът да е азиатски, а единствено да е читав. Ако си доволна от Бенча, не ти трябва смяна
----------
Мара ваааааа Кучакити научи ли са да инвестираш без риск
толкова е лесно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, не за мен, става дума за човек от Азия, а ще се търгува от тук.... сега ясна ли съм!
Джей, давай земята...
Ще ставам крупна лунна земевладелка!![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (14-09-2014)
.....no money no honey.....Джей, давай земята...
Ще ставам крупна лунна земевладелка!
мара ФицкаМара ваааааа Кучаки ти научи ли са да инвестираш без риск толкова е лесно
аз знам че е лесно да се инвестира без риск....просто аз съм....Dumbел.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Айде купуваме за @2988толкова е лесно
![]()
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
ПРЕБРОЯВАНЕ!!!
----------
Индексите:
Японските са леко нагоре и в момента гледат леко надоле.
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,2961-1,2968
при пробив с възможност за 1,2973-1,2979
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1,2988-1,3009
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,2956-1,2949
и при преминаване там ще има атака на 1,2940-1,2927
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,2919-1,2905.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Доброутро, форекс-вандали!
Рехави редиците, типично като за понеделник сутрин и ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН
Австралиецът глътнал нощеска океанска вода, да видим дали ще навакса.....дано НЕ!
Изненадата идва откъм спад в индексите, дали ще наваксат.........дано ДА!
Панасоняците и тойоткаджиите почиват, днес е ден да уважат възрастните
Цветя за другаря РЕД взехте ли?
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (15-09-2014)