И стига вече с общите приказкидържа и ще съблюдавам в тази дълбокомислена тема да се говори само за Форекс и по-специално за евро/дойлер
----------
Бачеее кажи ми едно тенкю, че влинам в ролята на надзирател вааааааааа![]()
И стига вече с общите приказкидържа и ще съблюдавам в тази дълбокомислена тема да се говори само за Форекс и по-специално за евро/дойлер
----------
Бачеее кажи ми едно тенкю, че влинам в ролята на надзирател вааааааааа![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (16-09-2014)
Аз смятам да наруша правилата и да говоря за друго освен за форекс, може да ме баннеш...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (16-09-2014)
Кажи ми тогава , сутрешния кекс ли е по-добър или през другото време?
Всъщност има ли значение въобще?
А и друго...да купя ли Кабел?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (16-09-2014)
Ок, аз викам да се влиза на дълго в силикона,
D-12 (16-09-2014)
ФАФЛЕНЦЕ след малко, ако CPI-то излезне по-нискода купя ли Кабел?
кабела ще го брутално РАЗКЕКЕРЧАТ!!!
Те напоследък само повод търсят,,,,,,,,
Fafa (16-09-2014)
Не пипам!
Кабела няма да даго глядам въобще, за да няма после , ама що така!![]()
Ако ще върви надоле кабела, има едно @6215-20 за тестване![]()
Кофти му мамата на паунда. Какво ли се готви за еврото след ZEW
Йената пък откъде набра силици и тя![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"