REDA (15-09-2014)
тооооо Бачко в момента пазари тайно....ти ако чакаш на него да лъзга пазара надоле мислим че си в грешка.....след малко ако/като тества азиатското рендж РЕДЖА че се дере с пълно гърло давай давай.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (15-09-2014)
Абс, недей че съм дълго....
Мълчи си , и нищо не казвай!
!
Стопа ми е близо, но не много...та ще рИва много и ще мрънкам ако го дам!
Вие ще сте виновни, хич не ме интересува.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
)
Такааааа, де да ва знам къде сте скиторили - да сте предопредени и вие
http://pik.bg/%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%...ews224699.html
Айде атакаааа на 1,2910![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (15-09-2014)
Абса колко надоле требе да слезне ощеКат пробие пазара надолу и го разкикерчиш Фицката ще ти кажа
курсо, че да е БОГОУГОДНО???
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Колкото и да падне няма да има мощни движения според мене. Иначе още на 2907 Фицката ще го правим на филе Елена, пардон ти ще го правиш, че аз тука на трендката на 2920 финализирах евраците за днес.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Приказвайте сиаз гледам Нат Гео Уайлд
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (15-09-2014)