Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (12-09-2014)
Знам бееееее ...... ама мноу фкусно нещо ходих да ям преди малкопържени картофе с хрупкав бекон поръсени с мексикански подправки и кашкавал и запечени
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Бачееееееее пробвай длъга от тук със стоп на @2930![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
erty (12-09-2014)
Последна редакция от alf : 12-09-2014 на 20:30
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (12-09-2014)
аз съм доволен Фицка....душата на МОА стана по обогатена.....
да заръчам хубав викенд на хайдуците тука.....също много важно да добавя наздраве....
ПП искрено са надявам РЕДА да не повтарга грешката да обижда МОА.....и да изкаже искрените си извинения за да може да се докосне до големата БЛАГОДАТ на ПАЗАРА....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
toranagasan (12-09-2014)