ДА
НЕ
Стига сте ме занимавали с глупости. По-добре да бяхте питали дали Ферхунде ще се омъжи за Шефкет
Единият от проблемите на съдебната система са кадрите, които са меко казано силно корумпирани. Така, че с тези стари к*рви дори да реформираме бардака, пак ще се получи същата работа!Ми ето служебното правителство ГЕРБ уволнява наред, какво общо има пък тук ВСС да речем , набърка толкоз понятия в тия пет ред, че сам не омжеш се оправиш в тях.
И какво конкретно ще трябва да се престуктурира в съдебната система.
можеш ли да напишеш нещо дето да не е обща фраза.
Персонални интриги има навсякъде, непрозрачност също и т.н.
Ако ще ме заливаш с поредната порция общи лафове не ми отговаряй.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Другия проблем е, че съдиите лесно може да се накажат при "грешно" решение. Най-лошо е така, когато политиците имат повече власт от закона.Единият от проблемите на съдебната система са кадрите, които са меко казано силно корумпирани.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
М-да няма изненади- от теб освен вестикарски клишета човек друго не може да прочете,Теб специално с удоволствие бих те залял да речем с кофа ледена вода,хем и да подкрепя инициативата.....................
като искаш да си изясниш какво общо има ВСС за съдебната система е тука попрочети и ако се позамислиш ще разбереш ....какво общо има..........
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...7dGEIVFHvvROtg
----------
Е за таз блъвоч те попитах -кофти икономиНе частника се преструктурира,а държавните структури задаващи правилата в икономиката........неясните, противоречиви и често сменящи се правила,правят средата непривлекателна за инвестиране и икономическа инициатива..........
с съдебната система има твърде много за преструкториране и драстично трябва да намалее политическото влияние върху нея и борбата с престъпността,също така и мястото на прокуратурата,което е повече от очевидно,че сега е абсолютно неефективно..........ВСС една структура силно зависима от политиците,занимаваща повече в създаване на персонални интриги,непрозрачност и задкулисие отколкото вършеща нещо полезно в системата.....
еска среда- оттам скачаш на ВСС, после обичайната ти любима корупция.
Та пък питам какво да престуктурират в съдебната система и очаквам поредната ти доза нападки- щото логичен аргументиран отговор от теб няма начин да се получи.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
според мене е наложителна реформа там Делян Пеевски да бъде назначен за едноличен началник (даже най-добре цар) на Висшия Съдебен Съвет![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Това го видяхме скоро, когато един политик "хвалеше" съдиите, когато го оправдаха и ги "хулеше" след два дни, когато го осъдиха по друго дело. Смешна история.![]()
Ами то винаги ще е така ..... Но ако при съдия влезе наказателно дело с добре подготвени доказателства, трудно може да се изопачи ...Поне аз така смятам
Напротив.........нападките идват винаги от твоя страна...........!М-да няма изненади- от теб освен вестикарски клишета човек друго не може да прочете,
----------
Е за таз блъвоч те попитах -кофти икономи
еска среда- оттам скачаш на ВСС, после обичайната ти любима корупция.
Та пък питам какво да престуктурират в съдебната система и очаквам поредната ти доза нападки- щото логичен аргументиран отговор от теб няма начин да се получи.
и щом не очакваш отговор който да те задоволи,защо изобщо задаваш въпрос..............![]()
Омбудсманът Константин Пенчев: БНБ не желае да работи
http://dnes.dir.bg/news/konstantin-p...-17388180?nt=4
Ама това отговор ли е на въпрос
Май пак се оказах права не можеш да отговориш на нито един въпрос по нещата за които говориш, а се правиш на ощипана кокошка
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Трудно ми е да приема,че съм длъжен да ти отговарям,като на изпит...............ако се взивяваш в ролята на класна,ще те разочаровам,аз тук си изразявам мнение а не отговарям на задължителни въпроси...........................![]()