Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яна (11-09-2014), dachko9669 (11-09-2014), L1914 (11-09-2014)
хубаво е било браво 43 е супер даже ама сега на къде ще поеме![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В момента съм в къса, токо що влязох на @9664, с таргет колкото даде, макс 50. 9600 го водят подкрепа. С преместен стоп на +1
Едит1:И то имаше ама... стах лозе пази...Очаквах по-голям откат след такова движение
Eдит2: Затоврена на @9637, 27 точки.
Едит3: Сега може една дълга от @9636 до 66 макс... ама може и движението надолу да продължи, пък и ако тръгне нагоре ще е бавно и тегаво![]()
Последна редакция от AirStyle : 11-09-2014 на 15:04
Яна (11-09-2014)
аз успях тази последната дългата зелена свещ да прибера малко но от сърце 20 точици![]()
атака точно за тази свещ говоря ти с какви индикатори търгуваш аз от както съм започнал с форекса се опитвам да разгадая Болинджър Бенц със РСИ индикатора и чак сега разгадах нещата как са и ще започна да търгувам само с него поне 2 месеца за да видя колко от сделките ще са успешни
----------
опаааааа нов лимит
дълга цена на отваряне 9659.0 лимит 9690.0 стоп 9634.5
![]()
стохастици, МА, обеми и други простотииатака точно за тази свещ говоря ти с какви индикатори търгуваш аз от както съм започнал с форекса се опитвам да разгадая Болинджър Бенц със РСИ индикатора и чак сега разгадах нещата как са и ще започна да търгувам само с него поне 2 месеца за да видя колко от сделките ще са успешни
нещо цената зацикли около 9690, така че за днес приключих с търговията![]()
да наистина зацикли доста аз направих 40 долара днес за начинаещ като мен това е успех дори и на демо за което много се радвам
----------
минавай на златото то днес се движи в рамките на 7-8 $ така че има малко хляб в него
беше 250 $ смалих го до 60$ и със 60 само с 0,01 и 0,02 лота търгувам и ги направих 100$ сега ама май и аз ще спирам за днес яд ме е че утре съм на работа и няма да имам време да търгувам