еми ако търгуваш супер много двойки това може да доведе до объркване според меназ леко ги намалих и резултатите са с една идея по-добри
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (12-09-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи в момента много ме е яд.
Като започна конкурса, се замислих дали да не се включа, като замисъла ми беше да вкарам цялата конкурсна сметка на къса в златото.
Обаче реших,че не искам да се разсейвам с конкурс.
Иначе сега щях да съм ви издухала всички![]()
![]()
![]()
Никога не е късно - включвай сеИли сега вече няма да ти е интересно, няма го основния ти конкурент
![]()
P.S. Внимавай какво пишеш че.......![]()
Докъде мислите, че ще падне златото? Питам за другата седмица, защото тази вече я приключихме.![]()
Кой казал че ще падаАз със златото съм на Вие и идея си нямам , само знам че тренда още не е приключил - а когато се заформи нов ще се възползвам
----------
Аз вече се научих да търгувам това което виждам на графиката , а не това което си мисля че ще стане - т.е. гледам да съм безпристрастен доколкото е възможно де![]()
Eli2356 (12-09-2014)
По-добрият вариант е да дебнеш повече инструменти за сигнали - според мен. Бедата е, че за това занимание си трябва и пропорционална доза капитал да се поемат евентуални първоначални отклонения от очакваното, че входовете рядко са 100% съвършени. Ако е малък капитала и го натовариш на макс с 10-20 сделки на различни инструменти и утекла работата... още преди да си видял резултатите.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Звездолин (12-09-2014)
Е то хубаво де ама нали не очакваш масово да тръгнат на загуба защото излиза че трейдъра е гола вода и просто иска да си направи бързо харакири.По-добрият вариант е да дебнеш повече инструменти за сигнали - според мен. Бедата е, че за това занимание си трябва и пропорционална доза капитал да се поемат евентуални първоначални отклонения от очакваното, че входовете рядко са 100% съвършени. Ако е малък капитала и го натовариш на макс с 10-20 сделки на различни инструменти и утекла работата... още преди да си видял резултатите.![]()
Даже и да не тръгнат на загуба, а те почти 100% няма да тръгнат, освен малко в началото евентуално, като е много малък капитала, а обемите/броя на сделките смели.... кво да ти кажа - така с много добре преценени и улучени входове, но на много инструменти (а и с повечко обем на единия), които по принцип ще доведат до печалба, ако имат поне малко пространство за първоначални колебания, днес си заколих 50% от една бонусна сметка при друг брокер. Щот не издържа горката на натоварването и ми затвориха останалите сделки принудително, след като едни бях затворила на печалба. Обаче я бях натоварила на макс.
А съм сигурна, че и тия дето затвориха, щяха да излязат на много добра печалба още в понеделник, даже още днес излязоха, но не ги затворих - исках повече. Бе едно си е с някакви си десетки $ капитал, друго - с няколкостотин/хиляди.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 12-09-2014 на 23:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Другата седмица може и да подскочи.......
http://www.blitz.bg/news/article/290168