Абе хора, златото си движи толкова закономерно и последователно, какво има да му обсъждате...
Я вижте това:
https://forum.bg/showthread.php?1918...l=1#post971530
Абе хора, златото си движи толкова закономерно и последователно, какво има да му обсъждате...
Я вижте това:
https://forum.bg/showthread.php?1918...l=1#post971530
Последна редакция от ivaceda : 12-09-2014 на 19:33
Звездолин (12-09-2014)
За теб закономерно и последователно , но за някой пълно с изненади и не разбираеми движенияАбе хора, златото си движи толкова закономерно и последователно, какво има д аму обсъждате...
Я вижте това:
https://forum.bg/showthread.php?1918...l=1#post971530Това е - някой си мислят че е хаотично, а то си имало логика
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки си има система на търгуване и моята явно ме подведе или не е подходяща за златото. Все едно - стават грешки, но е ценно да си направим нужните изводи и да се коригираме за в бъдеще.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нормално е да се правят грешки, лошото е ако са напразни - т.е. без да сме си извадили изводите и ако отново ги допуснем същите, други може но не и същите![]()
Специално за мен си знам едната грешка, която трудно ще изчистя - създавам си предварителна нагласа за движението на златото например и после си "нагласям" така индикаторите и си тълкувам фундамента по такъв начин, че да
тръгне златото в моята посока. Ако ми е правилна нагласата - супер, но когато имам грешка -става лошо за сметката ми. Всъщност всеки търгува с някаква нагласа, но повечето спазват ММ и си слагат стопове. На състезанието аз го дадох ВаБанк и получих здрав шамар от
пазара. Можеше да извадя късмет, но това нямаше да е поучително за мен.![]()
И аз в състезанието влизам без стоп, но само защото е състезание за време, обеми и т.н. , в реалната сметка няма как да търгуваш без стоп - обречени ще сме, не сме баба Ванга все пак![]()
Именно. Ето ти примерно също беше с дълго злато, но извади късмет, че цената първо качи малко и ти задейства лимита. Иначе и твоята сметка щеше да пострада като моята.![]()
Факт , но аз когато влезнах знаех че скалпирам за няколко пипа спрямо свещта на която влезнах (контра) - след което си пусках само късо и пак късо![]()
Пенман, споко. Аз доста дълго време се борех със същия недостатък. ВСе си мислех, чеш пазарът трябва д авърви натам, накъдето аз съм се настроила, че трябва да върви.Специално за мен си знам едната грешка, която трудно ще изчистя - създавам си предварителна нагласа за движението на златото например и после си "нагласям" така индикаторите и си тълкувам фундамента по такъв начин, че да
тръгне златото в моята посока. Ако ми е правилна нагласата - супер, но когато имам грешка -става лошо за сметката ми. Всъщност всеки търгува с някаква нагласа, но повечето спазват ММ и си слагат стопове. На състезанието аз го дадох ВаБанк и получих здрав шамар от
пазара. Можеше да извадя късмет, но това нямаше да е поучително за мен.
Това се изкоренява с времето, с ученето, с практиката и натрупания опит. И с много, много гледане на графики. Моделите се набиват в очите, рано или късно. Пък и залягането над умните книжки си казва думата -0 също рано или късно. Трейдър не се става за един ден.
Да, съгласен съм с теб и се надявам да вляза постепенно в час, както се казва. Голям инат съм и няма да се откажа, колкото и да ми е трудно. Благодаря за моралната подкрепа.Пенман, споко. Аз доста дълго време се борех със същия недостатък. ВСе си мислех, чеш пазарът трябва д авърви натам, накъдето аз съм се настроила, че трябва да върви.
Това се изкоренява с времето, с ученето, с практиката и натрупания опит. И с много, много гледане на графики. Моделите се набиват в очите, рано или късно. Пък и залягането над умните книжки си казва думата -0 също рано или късно. Трейдър не се става за един ден.![]()