Кучакииииии мноу ми се иска да скуизни евро/йена до @136.43-30 и да я изчаластря![]()
Кучакииииии мноу ми се иска да скуизни евро/йена до @136.43-30 и да я изчаластря![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ПРАСЬО от там ще е удължаваш ли ???скуизни евро/йена до @136.43-30 и да я изчаластря
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
КУЧИК ЩО нямане ЩОООООО???на това нямане
Вчера 9>30 имаше ли цял ден в евро>йена и долар>йена????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (09-09-2014)
Добро утро!
Нощни 20 пипса от ауд/$ , т не ми дреме вече за вчерашни стоп при еврото!
При йената точно там съм сложила отложен от снощи за къси, но да видим?
Кафенце пихте ли?
Уффффффф ....... нямам яснота днес и май ще чакам янките, ил ше го пишем дъждовен![]()