ВЯРА ИМАШ, 20 ЛЕВА ДА СИ ПЛАТИШ БАСА НЯМАШ.Така е, Инфеста, вярата е важна за всичко, с което се заловиш.
Аз вяра никога не загубих, въпреки че тук имаше една компания силно самоуверени и доста злонамерени "колеги", които със злобен кеф подложиха знанията и вярата ми на критики и подигравки. Е, хак им е сега! Най-добре се смее този, който се смее последен...
хихихихихихи
Да те връщам ли в началото на годината на прословутата ми графика, където не просто ти бях дал корекцията, ами и времето на корекцията и кога да чакаш импулса.
Разрови, потърси, почерпи, пардон плати си баса.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
На теб и сопола си няма да хвърля. Нито на теб, нито на компанията ти. Ти умишлено изкриви смисъла на облога и аз ти е хванах на въдицата. Има да чакаш нещо да получиш от мен... Освен кукиш!!! В руския смисъл на думата, щото не съм чак толкова вулгарна.
Аз дочаках моята пета вълна, ти има да чакаш твоите 0.95-00.90 още доста време... Чакай, чакай, чакането му е майката...![]()
![]()
И недей да даваш друг път толкова самоуверени съвети за трите преждевременни вълни надолу, които съществуваха само в болните ти фантазии, щото може да има и балами , които да ти се хващат... хихихихихихи
Апропо, ти ми дължиш Бейлис за петата вълна, която се случи, за разлика от твоите три надоле..... но не се притеснявай, не ти го ща! Мога и сама да си го купя и да почерпя за твое здраве.![]()
![]()
А ти си чакай............ вълните, не бирите. Бира няма да видиш, много е нахално да я искаш.
Последна редакция от ivaceda : 09-09-2014 на 13:38
Ивче, лелче, не знам за какво говориш, аз бях пуснал графика с чертички, с цифрички с датички. Некви три надолу, пет нагоре, осемнайсет на ляво.
Баса си е бас, затова му се сложиха точки параметри и аз го спечелих до пипче. Никога не съм се заблуждавал, че шушлек някакъв форумен ще си го плати, но поне ще минавам от време на време да ти се смея как сисе "хванала"
Разрови, потърси, почерпи, пардон плати, графика съм пуснал януари месец.
Как сте агънца???
Иве,поизчисти малко личните.Че не приемат.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лелче е майка ти. А след време ще стане и жена ти. Няма да и се размине, ЕГН-ето е еднопосочен билет за всички - дори и за теб, самодоволниййй. Ясно ли ти е?!Ивче, лелче, не знам за какво говориш, аз бях пуснал графика с чертички, с цифрички с датички. Некви три надолу, пет нагоре, осемнайсет на ляво.
Баса си е бас, затова му се сложиха точки параметри и аз го спечелих до пипче. Никога не съм се заблуждавал, че шушлек някакъв форумен ще си го плати, но поне ще минавам от време на време да ти се смея как сисе "хванала"
Разрови, потърси, почерпи, пардон плати, графика съм пуснал януари месец.
Ти "спечели" благодарение на това, че изкриви първоначалното ми твъдение за четвърта и пета вълна . Аз ги дочаках - моите пет нагоре.
Ти още си чакаш корекцията - тя шЪ дойде, ама има още да катери преди това.........
Моята пета вълна се случи преди твоята корекция! И победителите не ги съдят!...............
Ай наздраве!!!
----------
Готово, Хануман.................................... .................................................. ..
Последна редакция от ivaceda : 09-09-2014 на 16:44
Рано ми е за наздраве, още 3-4 часа трябва да се поработи.
Жива и здрава, лелче, още дълги години да ни радваш с глупостта си.![]()
Как сте агънца???
Хануман, получих личното, но и твоята кутия не приема. Поразчисти малко, моля.
----------
Тя, простотията и злобата ходят по хората, не по гората. Ти и стъргача го доказвате непрестанно......
Айде за последно наздраве!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Готово Иве,обсъждахме една стратегия та не съм забелязал кога съм я напълнил.
https://forum.bg/showthread.php?16-%...8%D1%8F+usdjpy
Туй монтаж ли е, бре?Дейййй и тия специални ефекти, дейййй
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
До утре би трябвало да сме на 107 вече... освен ако не искат първо да направят корекция
![]()