На Н1 и Н4 май направи двоен връхТ , сиреч едни 50-60 пипоняка не са са невъзможни и мисля да се пробвам да ги взема с общи мечи усилиясдфсдфсдф
На Н1 и Н4 май направи двоен връхТ , сиреч едни 50-60 пипоняка не са са невъзможни и мисля да се пробвам да ги взема с общи мечи усилиясдфсдфсдф
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щото снощи показах защо
Но може тая месечна трендлиния да се прокара и по най-високите върхове, обаче при тоя вариант вече е пробита с малко. Но пък не пречи да си е във валидност както често се случва и оттук да тръгне надолу. Доста елементарно техническо обяснение, но тези месечни трендлинии определено/обикновено имат доста силно действие, така че... може да очакваме интересни неща тук. Освен ако нещо големите акули не са ни надушили и да са решили да ни изненадат тоя път.
Бе общо взето около тия нива е възможно да тръгне едно голямо надолу.
Последна редакция от Eli2356 : 04-09-2014 на 22:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Евро/йена търси ново дъно, долар/йена търси нов връх, доста интересно ще е, кое от двете ще стане, а защо не и двете
(Евро/долар ще продължи да е много зле, ако стане така)
Доларът почти е стигнал съпротивата на 107 (на месечна(.Щото снощи показах защо
Но може тая месечна трендлиния да се прокара и по най-високите върхове, обаче при тоя вариант вече е пробита с малко. Но пък не пречи да си е във валидност както често се случва и оттук да тръгне надолу. Доста елементарно техническо обяснение, но тези месечни трендлинии определено/обикновено имат доста силно действие, така че... може да очакваме интересни неща тук. Освен ако нещо големите акули не са ни надушили и да са решили да ни изненадат тоя път.
Бе общо взето около тия нива е възможно да тръгне едно голямо надолу.
Според мен няма да се спре, докато не я докосне. Ама ще видим де...
Засега имаме нов почти тригодишен връх. с което тотално бяха разбити надеждите на abs и компания...
jivko78 (05-09-2014)
Не знам коя от двете тренд линии ще се окаже по-важна съпротива , но на месечна ако прекараме тренд линия от последните 2 върха се получава че съпротивата е около нивото 108,00 -108,50
и може от там да започне падането ..
При висчки положения няма още много път нагоре, и ще последва значителна корекция
http://www.mql5.com/en/charts/232371...mn1-karoll-jsc
Дааааа, няма невъзможни неща
https://charts.mql5.com/5/614/usdjpy...trades-plc.png
infesta (05-09-2014)
Ле лееее всички ли гледате толкова големи фреймове, аз над дневна не съм гледал, а може би това ми е грешката деНе знам коя от двете тренд линии ще се окаже по-важна съпротива , но на месечна ако прекараме тренд линия от последните 2 върха се получава че съпротивата е около нивото 108,00 -108,50
и може от там да започне падането ..
При висчки положения няма още много път нагоре, и ще последва значителна корекция
http://www.mql5.com/en/charts/232371...mn1-karoll-jscМай тук е по-здравословно само да се гледа засега
----------
По твоята картинка следва да предположа че е възможен спад до около 104.130 минимумПравилно ли съм се ориентирал или..........
456456456гхдрфгх
pfxi (05-09-2014)
ами големия фрейм е като пътна картаЛе лееее всички ли гледате толкова големи фреймове, аз над дневна не съм гледал, а може би това ми е грешката де Май тук е по-здравословно само да се гледа засега
пък и според него няма още много път нагоре, а за отваряне на позиции естествено се минава на по малка графика![]()
heptenzelen (05-09-2014)