Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще има прес-съобщение със ситни букви в някоя задънена част на сайта на БНБ... ама пусто някой гаменче с депозит ще го изрови доклада и ще стане мазало..Ами ако сега надуем дефицитя.......няма да има скоро евро.................
........................
----------
Другата седмица Искров трябва да каже,какво става с парите наляти в ПИБ ..........щот до мисля до 5 или до 8- ми БНБ -трябва да излезе със становище как ще се върнат налятите 1.2 млрд. а нещо там нещата се затулиха напълно..............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Звездобройски,
Кво стана с предложението да Ви отпускат по 1000 евро месечно за харчлък и то ли запустя
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Другата седмица Искров трябва да каже,какво става с парите наляти в ПИБ ..........щот до мисля до 5 или до 8- ми БНБ -трябва да излезе със становище как ще се върнат налятите 1.2 млрд. а нещо там нещата се затулиха напълно..............
Аз не съм се натъквал на официална информация, че са налети пари в ПИБ. Сигурно са налетиНо също няма да има и официално съобщение, че са и излезли от там. Най-малкото ако такава информация е задължителна, то щеше да излезе в бюлетина на БФБ
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз несъм също, а доста се рових, че там ми е депозита с жената. Та мисля, там пари неса наливани.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Що да не можеше да бъде само една? На една колежа мъжът и парите на фирмата са в КТБ, няча заплати, тировете на фирмата седят на границата, щото няма с каквомда платят... Кофти работа. Мене иначе лично ме интересува повече ПИБ.
Аз не съм се натъквал на официална информация, че са налети пари в ПИБ. Сигурно са налетиНо също няма да има и официално съобщение, че са и излезли от там. Най-малкото ако такава информация е задължителна, то щеше да излезе в бюлетина на БФБ
налети са 1.2 млрд..........................
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...elSGvHsCRNhdRg