Но това че квесторите не приемат вноски по погасяне на кредите си явно е доказуемо!Нали знаеш, че правовата презумция е "невинен до доказване на противното". Прокуратурата може и да си направи следствието, но ако не събере доказателства нищо не прави. Хванати бюлитини .... е и какво - един не си спомня защо са изпечатани, друг не зане на къде ще пътуват. Това са недоказуеми работи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и какво им е обяснението на квесторите,
изглежда ги е страх и тези пари да не изчезнат...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тия пък съвестни кредитополучатели къде са тръгнали да връщат кредити.. не знаят ли, че по този начин ще попречат на плановете за фалит на банката..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
те па намерили на кого да напишат писмотовноските по-добре на адвокати да ги дават и да го подкарват Ванката барабар с Цецко мецко делянчо и компания там дето са
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Това, да не можешж да си плащаш вноските по кредити ми се вижда безумие .... неможа да го повярвам и нямам обяснения. Реално ако има забавяне на вноски, текат и наказателни лихви .... как ще се докаже, че ти си искал да внесеш, ама те не са ти дали ...
Вчера четох за цедиране на вземания , че не ги забранява закона докато банката не е фалирала. Намира си длъжника някой с влог в банката и....
Не те разбирам ..... цедирането на вземане може да има по всяко време на договора /не съм наясно дали трябва да е вписано в договора съгласие на длъжника/. Включително и към този момент, КТБ може да продава вземанията си. Виж ако е обявена в несъстоятелност, май не е така. Сделки до 6 месеца, които накърняват масата на несъстоятелността, са невалидни
Очевидно не разбираш. Кредитополучателя намира кредитор на банката / демек вложител / и откупува вземането на вложителя. Според ЗЗД не е неоходимо съгласието на длъжника/ банката/ единствено цедента трябва да ги уведоми за продажбата на вземането. А с тази цесия длъжника на банката нетира задължението си към нея.
Сега те разбрах, но мисля че е невъзможно. Няма да се ровя в ЗЗД, но от една страна имаме договор за кредти, а от друга договор за депозит. Двата договора са различни. .... Друг е момента, защо като длъжник мога да не плащам/не ми даватОчевидно не разбираш. Кредитополучателя намира кредитор на банката / демек вложител / и откупува вземането на вложителя. Според ЗЗД не е неоходимо съгласието на длъжника/ банката/ единствено цедента трябва да ги уведоми за продажбата на вземането. А с тази цесия длъжника на банката нетира задължението си към нея./ и да ходя при някой де има депозит да му дам пари
![]()
Ми депозита си е кредит по същество. Вложителя е кредитор на банката.И според адвокати няма пречки в закона да се приложи. Поне докато не е обявена в несъстоятелност банката.Сега те разбрах, но мисля че е невъзможно. Няма да се ровя в ЗЗД, но от една страна имаме договор за кредти, а от друга договор за депозит. Двата договора са различни. .... Друг е момента, защо като длъжник мога да не плащам/не ми дават/ и да ходя при някой де има депозит да му дам пари