Сода каустик, да се изчисти от парафина, че иначе жална му майка на двигателя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес петрола не успя да направи ново дъно, но засега все още меците имат предимство според мен в по дългосрочен план.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз днес пуснах дълга и засега е много добре
Мисля че се отваря път занагоре
Според мен утре ще бъде ключов ден при петрола и ще стане ясно, но на дневна и седмична графика е доста негативно настроено.
E то пак така де - потулено умишлено изобретение. Аз лично така и не разбирам защо едно работещо нещо с полза на 99% от населението се потулва, ама...т.е. разбирам, но това, което разбирам е твърде грозно.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да няма някоя новина утре, що мислиш че ще е ключов ден?Според мен утре ще бъде ключов ден при петрола и ще стане ясно, но на дневна и седмична графика е доста негативно настроено.![]()
Демек петрола като свърши и пропан-бутана свършва и аз ще трябва да минавам на вода.Има два вида газ - "пропан-бутан" - той е страничен продукт при преработката на петрол и "природен газ" - той си се добива отделно от петрола и когато се членуват за пропан-бутана се казва "газта", а за природния газ - газа - так е прието.
Не, че няма коли на природен газ, ама е куца работа за сега, пък и той не е безкраен - горе доле като петрола ще свърши.Честно казано не съм запозната много с разновидностите газ - нещо като не ми влиза в работата и няма изгледи да ми влезе е така. Поне разлика вече ще правя от членуването им.
Много съм разочарована - на Инста изпълни и преизпълни целите, които му бях поставила за днес. На трейдъра се търгува сорт Брент и там котировките са съвсем различни и нищо подобно като на Инста не направи днес. Пък аз имам навика да гледам Инста на МТ4 за анализ... Досега все на Инста го търгувах - много са различни. Wannabe да обяснява сега защо така ми се провалиха сделките на трейдъра.
Ps: Wannabe, шегувам се. Но явно между фючърс сорт Брент и ДЗР или там каквото е на Инста има огромна разлика.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Елементарно Ели ,
Има да огромнаНа инстата котират суров петрол от щатските кладенци и тарамбушкият също / CL - crude light / , а в трейдъра котират Brent. Това е този дето го добиват в Северно море.Разликата е от порядъка на няколко долара на барел в полза на брента
![]()
Eli2356 (23-09-2014)