Бибко ти защо толкова мразиш украинците,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,
Бибко ти защо толкова мразиш украинците,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има една руска поговорка:
Там, где хохол прошел, еврею делать нечего... Превежда се по смисъл горе-долу така: Там, където украинецът е минал, еврея няма какво да прави..в смисъл, че всичко вече е взето...
Та с украинците проблемът е, че те се смятат - също както евреите - за най-хитри от всички и си мислят, че всички требе да им обслужват интересите...
Аз чифутите не ги обичам и това съм декларирал във форума, но тази чертичка в народностния характер на хохолите явно и нея не я обичам. А трябва да знаете, че познавам стотици украинци, имам преки наблюдения как тази чертичка им се проявява...
А украинките са друга тема...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Мдаа. И аз познавам доста украинки. А наш станишко, и него ле да таксуваме за хохол!А украинките са друга тема...
![]()
Еми как, за какво иначе? Много добре стана с него. Събира, обира накрая тихичко се изниза. Не е зле.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
На топличко в брюксел. Няма да го дъвчат медиите, опозицията. Ба си комфорта!!
ем то неслучайно му викат Съселаплъховете нали със туй били известни - първи напускат потъващия кораб
наш Съсльо кът началник съсел остави тука другите хайвани и последното кот има да доизгризат и да потъва вече кораба
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Не знаех, че украинците са такива, като ги даваха по телевизията, как се оплакват по майдана, не изглеждаха такива.Има една руска поговорка:
Там, где хохол прошел, еврею делать нечего... Превежда се по смисъл горе-долу така: Там, където украинецът е минал, еврея няма какво да прави..в смисъл, че всичко вече е взето...
Та с украинците проблемът е, че те се смятат - също както евреите - за най-хитри от всички и си мислят, че всички требе да им обслужват интересите...
Аз чифутите не ги обичам и това съм декларирал във форума, но тази чертичка в народностния характер на хохолите явно и нея не я обичам. А трябва да знаете, че познавам стотици украинци, имам преки наблюдения как тази чертичка им се проявява...
А украинките са друга тема...Явно са добри актьори.
П скоро са такива, но войната винаги изнемощява народа, и хората убедняват и изгладняват.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,