Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даксът да бъде натиснат до 9300, за да може ДеДу да си купи и тогава 10 000+. ПОВЕЛИХ!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Те попринцип се движат в синхрон, но не напълно идентично де.а дау как влияе на дакса.....
би ли ми обяснил защото ги тъгувам и двата инструмента ?!
благодаря предварително!
Не ми трябва сериозно да върви, лека по лека пак стига.Първоначално написано от Jawor Виж мнението
С тия върхове при Дау, малко ме съмнява да започне сериозно да скача на 9600
FRA40/CAC40 и UK100/FTSE100 също се движат горе-долу сходно с наш даксу :Дв та'я група смело може да сложиш и SP500................................
0.57 e коефицент на корелация между dow30 и dax30, тоест 57% на промяната на дакс се дължи на доу.а дау как влияе на дакса.....
би ли ми обяснил защото ги тъгувам и двата инструмента ?!
благодаря предварително!
Това е според изледване на TickerSense, за периода 1998 - 2006г.
Интересното е че S&P има 0.97 корелация с доу. Ето линка за справка
http://tickersense.typepad.com/ticke...ation_of_.html
Друго интересно изледване, съпоставка на дакс с доста други инструменти ( период 2003-2013)
http://www.signalfinancialgroup.com/...elationFDX.php
За по-нова информация можеш да изпозваш:
http://www.macroaxis.com/invest/mark...ofile--%5EGSPC
Според този сайт Dax има 0.55 коеф. на корелация с S&P.
Последна редакция от AirStyle : 29-08-2014 на 11:37
аз не мога да разбераFRA40/CAC40 и UK100/FTSE100 също се движат горе-долу сходно с наш даксу :Д
0.57 e коефицент на корелация между dow30 и dax30, тоест 57% на промяната на дакс се дължи на доу.
Това е според изледване на TickerSense, за периода 1998 - 2006г.
Интересното е че S&P има 0.97 корелация с доу. Ето линка за справка
http://tickersense.typepad.com/ticke...ation_of_.html
Друго интересно изледване, съпоставка на дакс с доста други инструменти ( период 2003-2013)
http://www.signalfinancialgroup.com/...elationFDX.php
За по-нова информация можеш да изпозваш:
http://www.macroaxis.com/invest/mark...ofile--%5EGSPC
Според този сайт Dax има 0.55 коеф. на корелация с S&P.
тия що си губят времето
ми не започнат да се занимават с
някви полезни неща....
----------
а nasdaq ?!
него ще го пишем ли ?!
ил той не е в тая група....ми си е самостоятелен и не се влияе от тия другите двама?!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Koлкото повече, толкова повече
Няма значение дали имат връзка, важното е да правят такова впечатление в пускащият сделки