Понеже живеем в държава дето политиците са от продажни по-продажни, тъй някак си ми е драго , че на някой му стиска и има топки да си защити националния интерес пред щатите дето ние им подлизурстваме
Понеже живеем в държава дето политиците са от продажни по-продажни, тъй някак си ми е драго , че на някой му стиска и има топки да си защити националния интерес пред щатите дето ние им подлизурстваме
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз си мисля, че по-скоро личен и корпоративен интерес преследват руснаците начело с Путин, обаче е факт, че интересите на народите съвпадат с техния - и това не само интереса на източно-украинския народ, ами доста други включително американскияотделно дето методите на руснаците са доста по-хуманитарни от западните
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
А ние само американските лижем. Руските задници ги отминаваме с презрение![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то няма лошо, като например ако покрай краденето и си гледаш работата да речем, щом обслужваш интересите на гражданите и те са доволни,
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Че да не би пък ти да си се спряла............а какво щял да каже човек,си е негова работа...............
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Туй с милионите, от доста време се оспорва, ама чифутите го потулват доста успешно![]()
kypa (31-08-2014)
ем поне 3-4 мильона требе да са заминали... което пак не е малко... вече туй със шестте то още от началото го оспорватпо-лошото е, че се приказва само за избитите евреи, като не се вземат предвид руснаци и китайци, както и другите народи - чиито цивилни жертви са много пъти повече отколкото чифутите
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ако в Македония някой кръгове от обществото бяха надигнали глава, и биха защитили българската кауза, дали щяхме да бъдем равнодушни. Политиците ни може би, но не и народа.аз си мисля, че по-скоро личен и корпоративен интерес преследват руснаците начело с Путин, обаче е факт, че интересите на народите съвпадат с техния - и това не само интереса на източно-украинския народ, ами доста други включително американскияотделно дето методите на руснаците са доста по-хуманитарни от западните
ем поне 3-4 мильона требе да са заминали... което пак не е малко... вече туй със шестте то още от началото го оспорватпо-лошото е, че се приказва само за избитите евреи, като не се вземат предвид руснаци и китайци, както и другите народи - чиито цивилни жертви са много пъти повече отколкото чифутите
Нали знаеш, историята се пише от силните
шщтшщщкшщкжжжжжг
евреите са богоизбраните ,другите сме подчовеци,
за нас кой го е грижа.....................