Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пчеличката бясна............уволнявали и кадрите........ми какво да ги правят...............
щяла да протестира....ми хайде,да вика Шамара и Петното и някоъ и друг циганин и да почва......
http://www.standartnews.com/balgariy...no-251527.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами ще протестира туй сега е на мода, за да останеш или влезеш във властта.
Ама то тъй или иначе като ни дигнат сметките за тока пак ще протестираме и без да кара някой щото ще ни бръкнат в джобето.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Те ни бъркаха и в джобовете и къде ли не и пак си мълчахме и дремехме ...............
...............
Все си мисля, че първите протести бяха именно защото се мина прага на всяка търпимост, завоюва се да не се дига тока и не мисля, че хората могат да понесат увеличение.
Отделно си мисля, че това правителство ще управлява повечко време от 2 месеца дето му се полагат
Това дали пак ще мине прага
Цената на тока нагоре с 50%, но на етапи и плавно
Така си мисля, като запукат зимните дебели сметки, а дълговете дето сега ги образуваха държавните дружества по мое лични наблюдения се дължат на яко харчене, масово по администрации изпоназначиха навалица да взима заплата, пуснаха синдикатите да се разпищолват, че гербаджии ги бяха наврели по кюшетата, да сте чули синдикалисти някои да плюват орешковото правителство, та сега ако се опитат пак да ги върнат в кюшето ще си дигат и те хората.
Живота на служебното правителство зависи от резултата от изборите..........
не съм на 100% сигурен,о си мисля че ще има ново след изборите.......сега Боко само пали вестници за 121 депутати за да си мобилизира електорат.....ама мисля че няма да може да ги вземе и ако РБ влезат ще има кабинет......
Това им е единствения вариант плюс негласно споразумение с ДПС-то което мисля вече имат, официално няма да посмеят се коалират с ДПС.
А там може и друго да стане , касим дал нали е в реформаторския блок нищо чудно да сме свидетели на някакво преливане от дпс към неговата партия впоследствие.
Но дори и да направят правителство не мисля, че хората ще преглътна увеличение, а дори и да не възникнат спонтанни протести, опозицията ще се погрижи да направи такива.
Факт е вятъра в главите на комунягите и пропагандните им писъци...............
а тока ще се вдигне така или иначе,който и да е на власт,недоразумението Стойнев докара НЕК до нокдаун .................