Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да не би да има разлика при 4 или 5 символа след запетаята? Виждам, че при теб са 4, а аз съм на ActivTrades и там са 5![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен не ти е заредена една от графиките и индикатора се изчислява без нея и затова се получава това разминаване - така като гледам картинката, най-вероятно не ти е заредено USD/NZD
----------
За да разбереш дали ползва всички двойки за изчисленията гледай в полето на индикатора, най в ляво горе - ако едно от стойностите ти е 100.00, значи някоя двойка не доставя котировки за изчисленията.
----------
Не е от котировките - няма никакво значение дали са 4 или 5 цифрени - дава някакви отклонения но са до 1-2 единици максимум
графиката е заредена но сега като я погледнах видях че имам на нея закачени 2 други индикатора и може би те да са повлияли сега ги махнах и вече показва 75.16Според мен не ти е заредена една от графиките и индикатора се изчислява без нея и затова се получава това разминаване - така като гледам картинката, най-вероятно не ти е заредено USD/NZD
Този въпрос беше коментиран в руския форум към Кукловода .... итам бяха на мнение че това има значение...но не бяха стигнали до единно...мнение...за някакво правила ....Така вече хич не е добре - да отваряш насрещни позиции е крайно неправилно и почти никога не води до нищо добро.
Според мен или търгуваш по едните правила или по другите.
----------
Освен това според мен в основната стратегия не е изяснен въпроса при тези стойности между 10 и 30 кога се купува и кога се продава - когао индикатора слиза към тях от горе надоло, или когато въобще се намира между тях, независимо от това от къде идва - щото ми се струва, че има съществено значение това.
Щото ако идва отгоре и подмине 30 и тръгне към 10 е едно, а ако идва отдолу и стигне до 20 е съвсем друго положението.
А оригинаната версия не изяснява този въпрос и даже въобще не го коментира....сройност между 10 и 30.... и толкова...
----------
Дани ако ти пречат стрелките на индикатора , от настройките може да ги изключиш.....
Аз съм ги махнал...
На мен ми е по-добре без тях...
Просто на show arrows....слагаш false
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Аз да взема да попрочета какво пише в този форум ли, де да знам, имам чувството, че откривам топлата вода дето другите отдавна я ползват.Този въпрос беше коментиран в руския форум към Кукловода .... итам бяха на мнение че това има значение...но не бяха стигнали до единно...мнение...за някакво правила ....
А оригинаната версия не изяснява този въпрос и даже въобще не го коментира....сройност между 10 и 30.... и толкова...
Ама и аз започнах моите експерименти без да видя какво са направили другите преди мен.
http://forum.tradelikeapro.ru/index....6346.0.....eto ti linka.....
То по тази тема в руския форум бая има за четене - няма да стане тази вечер - утре ще се заема по-сериозно, че то и регистрация май иска, щото за не регнатите май не показва всичко.
Имам чувството, че има някакви линии на подкрепа и съпротива около 0-та на индикатора. Ето вчера напълни кошницата с GBP на -20 ли беше, на колко не помня точно, обърна си тренда като пич и сега е на сериозен +...с изключение на швейцареца, но това стана ясно вече![]()
При йената поне беше така...
Когато индикатора стигна -72.... USD/JPY .... беше на около 104.... и почти всички двойки бяха стигнали до някакви съпротиви.... и кошницата тръгна да прави корекция....
Когато всички двойки стигнат нива на подкрепи/съпротиви това се вижда на индикатора/ според мен/...и...кошницата прави корекция..... но продължава да следва основно долара....
Ако в този момент фундамента повлияе в обратна посока.... и USD/JPY....тръгне в посока на увеличаване /стойности...над +70/ и намаляване /...под -70/ ...кошницата следва мейджъра...но започва да го дърпа назад.... докато настъпи корекция.....това е според мен .....
Споделям наблюдения....
Не съм наблюдавал какво става около "0".... но е напълно възможно да е така....