"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
то дезинформацията от медиите дойде - той Цацара тогаз каза, че са го пуснали за издирване тука и в ЕС-то, ама по таз обикновената програма, инак щели да го пущат по шенгенската и да подават документи в интерпол, че то там малко по-сложно, даже не е казвал дали са подали документите, другото стана както там оня филм за кита![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (25-08-2014)
чудя се как става тая работа хем го издирват, пък на него не му пука и в личен блог си публикува, пуска разни информации по медиите, не изглежда кат много разтревожен
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е той цацара и прокуратурката сериозни хора - нема по блоговете да го търсятотиват у тях на адреса, звънят - ако излезе - прибират го; ако каже, че не си е в къщи в момента - и те се прибират
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (25-08-2014), masta (25-08-2014)
Цацаров звъни на домофона:
- зън, зън
- Да, кой звъни
- аз съм Цацаров.. търся Цветан Василев
- няма ме
- аа Ок, извинявайте за безпокойството г-н Василев
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
живата действителност в нашата жалка мила Родина
ем го издирват,хем не ,ако знаем какво става ...........мани,мани..........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това ми напомня на вица : В 03:00 часа сутринта звъни телефона:
- извинете това намер 555 -555 ли е ?
- съжалявам имате грешка тук е 55 -55 -55 ...
-извинете грешката е моя
-няма нищо, аз и без това трябваше да ставам, защото телефона звънеше ....
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.