Аха да бе ...видях заглавието................
..........
Аха да бе ...видях заглавието................
..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колкото и да е ефтин заема, пак някаква лихва ще има.. ако си разполагах с личните пари, няма кой да ми слага лихва..
егати подигравката - Ще почакате известен неопределен период да си получите гарантираните депозити дето сте ги дали в супер-стабилната банкова система, ама до тогава си вземете по един заем да ни увеличите допълнително приходите..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Е то е справедливоколкото и да е ефтин заема, пак някаква лихва ще има.. ако си разполагах с личните пари, няма кой да ми слага лихва..
егати подигравката - Ще почакате известен неопределен период да си получите гарантираните депозити дето сте ги дали в супер-стабилната банкова система, ама до тогава си вземете по един заем да ни увеличите допълнително приходите..
Ако ЛП е по-нисък от в КТБ, народа ше се юрне да ги влага пак в КТБ-то
И то ше живне)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Подаде си оставката господин Бисеров, но веднага бе изритан от всички ръководниТой сам си подаде оставката ..... не е същота, като да му бият шутаА и да не забравяме, че господин ти Бисеров, бе кадровика на Иван Костов по време на неговото управление. После с Йордан Цонев, отидоха в ДПС. Та ако някой си мисли, че ДПС е етническа партия, да забрави. Там се влиза и с СV .....
структури на ДПС все едно е болен от Ебола!![]()
Според хората които гласуват за нея си е етническа партияТой сам си подаде оставката ..... не е същота, като да му бият шутаА и да не забравяме, че господин ти Бисеров, бе кадровика на Иван Костов по време на неговото управление. После с Йордан Цонев, отидоха в ДПС. Та ако някой си мисли, че ДПС е етническа партия, да забрави. Там се влиза и с СV .....
а това какви хора са в ръководството е друга тема
Навремето изпуснах келепира, защото от тази партия набираха членове българи, за да докажат, че не са етническа партия и едни познати
бяха намерили връзки да ни приемат. Не ставаше дума за политически кариери, а за осигуряване на работа на административни нива.
Само че аз съм прекален идеалист за да се продам заради няколко сребърника.![]()
Това няма как да го докажеш гусине ............
Защото когато става въпрос за ПАРА всички използват една религия![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
jivko78 (24-08-2014)
Относно банките, които предлагат заеми във въпросната публикация, изобщо не съм учуден познавайки
шефовете им и дори част от персонала! Тия за малко повече пари печалба и на ръце ще тръгнат, ако се наложи!
Изобщо не търсете човещина или взаимопомощ при тях!![]()
е па нема значение какви парти ще са на власт по важнато е да опрацят положението че не се трае вече аз не съм расисит и не ми пука че са турци важното е да оправят поло![]()
средната цена на депозитния портфейл на Булбанк и ДСК е между 1,5-1,8%, така че може съвсем спокойно за около 2,6%-3% да се пуснат кредити обезпечени с депозити до 100К евро в КТБ.http://www.moreto.net/novini.php?n=261983&p=1
Без коментар тая простотия , значи сега туй измътиха да дават заеми
2,6% е лихвата към момента при КТБ и по закъсалите няма много да са вътре и ще си свършат спешните работи сравнително евтино (като компромис). Иначе по отношение на въпросните директиви, те са от май месец май и както всяка директива има период за приемане от членките на съюза. не съм я чел цялата и сигурно най накрая пише в срок от колко месеца трябва да се приеме, а според нея и депозитите на 100К са гарантирани при определени условия, но тя не е приета от нашите - значи се чака 6 месеца макс за квестурата т.е. държавата не е в забава юридически, друг е въпроса че морално е в забава някъде от 1990 година насам, а периода на комунизъм изобщо няма да го броя понеже тогава дори и на лист хартия нямахме каквито и да е било права,,,, сега поне на хартия ги имаме,,, но да не излизам от темата.