мисля си даже и преди това, използва ли са перфектно втората световна войнанай-вероятно наистина да е бая по-стар, ама горе-долу след втората световна взел да се пооформя като реални резултати - дойлара световен, голям фед, мвф, държава Израел, разделена Европа в руини, петролец...
п.п. Флъско, е те тука линк с имена и полу-официални факти ако ти се занимава да разнищваш конспирацията
http://theinfounderground.com/smf/in...p?topic=5367.0
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още по-стар е, горе-доле от времето когато хората са почнали да живеят в общества
Винаги е имало командвани и командващи,
Стадото требе да се води от някой![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма какво да разнищвам, вече ми е ясна картината. Фактите сами си говорят, отровни храни никой нищо нр знае какво яде, почвата се пълни петролни продукти пръска се с петролни продукти, тъпчат се животните с химикали, много видове изчезват, навсякъде болести и по растения и по животни хора зависими от лекарства(петролни продукти) мизерия е не само в българия, една икономика не може да расте постоянно и то в капитализъм, американския"мир" навсякъде, факта че германия привлича младото поколение нашите опитни хора ми става ясно колко зле ще става и тука, отгоре минават самолети които оставят хиляди километри някакво вещество което даже не е ясно какво е но не е и конденз. Всеки ги е виждал и това клипче като го видях и с признанието на руснака от кремъл и като чета и изкривените новини ми става ясно че удрят чартата и тя е както в клипа е показано тъпаците няма да еволюират. Да разнищвам конспирации няма смисъл вече, а да се опитвам да отварям на хората очите че личните проблеми са нищо пред обществните и само обществените проблеми могат да оправят положението им, но тези хора успяха да ни настроят даже един срещу друг и за това сам съм слаб освен ако не съм зъл гений за да ги разруша а аз такъв не съм, а дори и да бях щях ли да се занимавам да отварям очите на овцете. Най вероятно и аз щях да съм сред тях ако бях щото вие сте си го заслужили с невежеството си разбрали дони.най-вероятно наистина да е бая по-стар, ама горе-долу след втората световна взел да се пооформя като реални резултати - дойлара световен, голям фед, мвф, държава Израел, разделена Европа в руини, петролец...
п.п. Флъско, е те тука линк с имена и полу-официални факти ако ти се занимава да разнищваш конспирацията
http://theinfounderground.com/smf/in...p?topic=5367.0
----------
И на къде се води стадото вече като може да бъде заменено с роботи.
Дизеле, основателя на династията Ротшилд се казва Майер Ротшилд![]()
Последна редакция от Яна : 22-08-2014 на 21:04
Защо не прочетете сатанинската библия, да видите че днешното общество е точно такова каквото е описано там естествено без ритуалите. И безплатно ще си я намерите даже не е и голяма, как във нея се учи егоизъм.
Яна (22-08-2014)
Я по-оптимистично, бре!
Какви са тези сатанизми, кави са тези пророчества за армагедон, какъви са тези конспирации..
Всичко си върви както требе - просто затъпяваме..
http://inews.bg/%D0%A7%D0%BE%D0%B2%D..._i.237178.html
ето и още:
http://novinar.bg/news/chovechestvot...4NDsxMzE=.html
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
GGBG (23-08-2014)
Мн наивно, пък това със учените от станфорд и от масачузетсски и там подобни наистина правят такива изследванияне се и съмнявам. Но за застъпването си е вярно можеш да се огледаш особено хората във фейса дето гледам. Съжалявам за скептицизма ама ми се ще да съм оптимист. Както и да е даже вече мисля че не трябваше да отварям тази тема и без това и очаквах. Никой ли не прочете изповедта на руснака който са го взели за луд тогава. А колоото до сатанинската библия ве опитвам да ви покажа обществото днес.
Много от проблемите на битовизма дето са били в миналото, сега ги решават съвременните технологии. Човека не се и замисля за своето оцеляване. Просто даденост.Я по-оптимистично, бре!
Какви са тези сатанизми, кави са тези пророчества за армагедон, какъви са тези конспирации..
Всичко си върви както требе - просто затъпяваме..
http://inews.bg/%D0%A7%D0%BE%D0%B2%D..._i.237178.html
ето и още:
http://novinar.bg/news/chovechestvot...4NDsxMzE=.html
ем то всяко едно общество си е скапано... не е само днешнотосамо че от миналите времена хубавите и лошите неща са изглеждали по различен начин и затова сега се споменават поотделно - т.е. сравнението на сегашното общество в неговата цялост се сравнява с положителни черти и личности от миналото - и затова изглежда тъй
конспирацията за да се види требе от основния въпрос да се изхожда, а именно: Къде са парите?гяволи, мяволи... туй е следствие, а не причина за предприемане на действия, просто тъй изглеждат нещата
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Аз съм почитател на изследванията на британските учени![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark