ем то май това беше цялата идея - да се свали самоледа, за да може да има повод за заливането с помиямай май самото заливане, както и т.нар. "санкции" са повод за инцидента със самоледа, а не обратното - както викат по тиливизура
![]()
ем то май това беше цялата идея - да се свали самоледа, за да може да има повод за заливането с помиямай май самото заливане, както и т.нар. "санкции" са повод за инцидента със самоледа, а не обратното - както викат по тиливизура
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Има логика. Ма кога умират невинни люде, жени и деца, а кажи ми кви думи да използвам за тея пендеруги!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (15-11-2014)
ем те туй им е цялата военна стратегия на еврейове и муриканцикът се закучи работата - убиват няколкостотин цивилни и обвиняват другата страна
миналата година в Сирия нали пак тъй беше - Путин ако не се беше намесил сега ИД-то сигурно щеше да е в Испания вече
И кво стана, терористите подкрепяни от САЩ, обезглавиха техни граждани. Сега САЩ се чудят как да оправят бъркотията.ем те туй им е цялата военна стратегия на еврейове и муриканци кът се закучи работата - убиват няколкостотин цивилни и обвиняват другата страна миналата година в Сирия нали пак тъй беше - Путин ако не се беше намесил сега ИД-то сигурно щеше да е в Испания вече
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (15-11-2014)
аз тез двете джурналистическите обезглавявания някак не мога да им повярвампринципно тъй както ръцат с ножа трябва още от първия момент да хвърчи кръв бая, а то не се види ни капка
дан говорим, че самото обезглавяване липсва
мислиш,че пак е пропаганда,нищо чудно
и как пък разбраха откъде са убийците,въбще много въпросителни......![]()
kypa (15-11-2014)
Има много организации и медии, които са го потвърдили, включително и семействата им. Иначе аз самото видео не съм го гледал.аз тез двете джурналистическите обезглавявания някак не мога да им повярвам принципно тъй както ръцат с ножа трябва още от първия момент да хвърчи кръв бая, а то не се види ни капка дан говорим, че самото обезглавяване липсва
kypa (15-11-2014)
ами въпросните видеота ги има в йотубето и дветев пълен размер както са ги "пратили" "ислямистите"
отначалото даже поне един ден без ограничение за възрастта беше първото
http://www.youtube.com/v/vsrlgUqD70E
http://www.youtube.com/v/3qdTcfl8Ogc
Абе то не се вижда как точно го колят в тези видеа.ами въпросните видеота ги има в йотубето и двете в пълен размер както са ги "пратили" "ислямистите" отначалото даже поне един ден без ограничение за възрастта беше първото
http://www.youtube.com/v/vsrlgUqD70E
http://www.youtube.com/v/3qdTcfl8Ogc
kypa (15-11-2014)
туй ми е идеята и на менетам дето почват да търкат ножа по гърлото требе да фърчи кръв навсякъде
а то нема ни капка
отделно вече историята на въпросните журналисти - отде идват и за ко се борят
![]()