Моливчо никой не го разбира и всички са му виновни, и той някакъв даскалски манталитет вади все да обяснява на другите какво да правят, къде да пишат и прочие.
Моливчо никой не го разбира и всички са му виновни, и той някакъв даскалски манталитет вади все да обяснява на другите какво да правят, къде да пишат и прочие.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да, разбрах. Благодаря. Пратил съм ги пък когато имат време ще ги обработят.
L1914, тази тема няма нищо общо с теглене и скрилове. Може да има други подобни теми, макар че системата на форума изрочно проверява и казва дали има дублиране!
Факт е, че на мен така и доста неща не ми станаха ясни, а и не само на мен, защото често попадах на подобни въпроси като моите. Ще се радвам, ако и ти бъдещ полезен по темата.
Успешен ден.
Novak, не е целта някой да ме разбира, а да се уважаваме. Ако не престанеш на ми преиначаваш никнейма, ще се наложи и аз да си покажа въображението и да почна да раздавам прякори.
Но тогава да не почнете вие да се жалвате на модераторите? Защото трябва да има равен стандарт. Пак питам - това ли е целта на форума?
Изнервени трейдъри да си избиват комплексите тук. Има толкова много подходящи места за това? Лек ден!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам каква е тази система, но явно не работи
То и като цяло няма чак толкова правила, с които да се съобразяваме: 5 минутното; за 10-те % (за него освен в тази тема си питал и в другите и всеки път някой колега ти отговаря) и вече ако имаш 2 сметки отдела за измамите ти проверяват сделките да не мамиш
Я кажи 5 минутното правило само за търговията на новини ли е валидно или изобщо ?![]()
(иначе си го пише в сайта на Инстата)
Успешен ден и от мен.
Аз съм теглил ама няма да ти кажа щото темата е на Пенка Моливкина
Питай ме същото ама в друга тема![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (16-08-2014)
Писарю, уважението не се дава по право, а се заслужава.Да, разбрах. Благодаря. Пратил съм ги пък когато имат време ще ги обработят.
L1914, тази тема няма нищо общо с теглене и скрилове. Може да има други подобни теми, макар че системата на форума изрочно проверява и казва дали има дублиране!
Факт е, че на мен така и доста неща не ми станаха ясни, а и не само на мен, защото често попадах на подобни въпроси като моите. Ще се радвам, ако и ти бъдещ полезен по темата.
Успешен ден.
Novak, не е целта някой да ме разбира, а да се уважаваме. Ако не престанеш на ми преиначаваш никнейма, ще се наложи и аз да си покажа въображението и да почна да раздавам прякори.
Но тогава да не почнете вие да се жалвате на модераторите? Защото трябва да има равен стандарт. Пак питам - това ли е целта на форума?
Изнервени трейдъри да си избиват комплексите тук. Има толкова много подходящи места за това? Лек ден!
А използването на думички с императивно звучене не спомага пък никак.
А пък равния старт да не го коментирам, че да не сме се родили еднакви, да не сме яли от една и съща паница, расли в еднаква социална среда, с еднакъв нрав и умствени възможности, еднакво образование и прочие , че в нещо да имаш някакъв равен старт.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (16-08-2014)
Здравейте на всички,с книжка е най-лесно принципно при инста, обаче други брокери има "доказателство за адрес" искат и май не винаги може с книжка... въпреки че на мен ми се струва бая по-легитимно отколкото някаква там сметка дето може да си напечаташ и сам ако искаш, да не говорим ако я минеш през фотошоп или нещо подобно ко може да напишеш по нея
На мен инстафорекс ми признаха лична карта за верификация първо ниво, а за второ ниво вчера им пратих сканирана с телефона фактура от виваком.Верификацията стана за около 2 часа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penman (16-08-2014)
а добър вечер днеска почивка от форекса ама гледам с други неща се занимавате![]()
аз не съм и честно казано не съм много на ясно, има ли кой да поясни малко?
това са опции при които си е малко късмет. Купуваш даден инструмент на дадена цена. Ако затвори след периода на опцията над цената печелиш 70-80% от залога. ако е под - губиш залога. Пример: купуваш на 1лот на1.33 EURUSD за 1 час. Ако след час цената е над 1.33 няма значение колко печелиш 0.7лота ако е под - губиш
То и форекса си е малко късмет, но и при опциите си има стратегии, даже може да са по-печеливши от нормално търгуване.това са опции при които си е малко късмет. Купуваш даден инструмент на дадена цена. Ако затвори след периода на опцията над цената печелиш 70-80% от залога. ако е под - губиш залога. Пример: купуваш на 1лот на1.33 EURUSD за 1 час. Ако след час цената е над 1.33 няма значение колко печелиш 0.7лота ако е под - губиш