Бе аз съм си набелязал една банда мародери тука във форума
Викам им, за себе си "темозатапници"
Като видя че някой от тях е "затапил" темичката с тъпото си изказване, изобщо не се доближавам![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Малееее.... този форум заприличал на махленско сборище...
Стига аааааа....
Не ви ли стига форексааааа...![]()
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Май настава време за "ОМОН" и "АЛФА"
Дали да не звънна по ЧЕРВЕНИЯ телефон....
![]()
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Това че е казал поговорка на турски, не значи че е с турско самосъзнание ..ти ако кажеш нещо на английски, с английско самосъзнание ли си ?С какво точно искаш да ми помогнеш? Влизаш в моята тема и се намесваш в разговор между мен и Кайпа, в който аз му обяснявам, че съм свършил перфектна работа.
Заяждаш се с мен - бил съм слънчасал и тем подобни. Сега ми излизаш и с турското си самосъзнание, поне да се види, че не си българин. Аз пък съм българин и се гордея с това и за
разлика от теб съм ходил в казарма и съм давал клетва под българското знаме. Ходи си при Ердоган ага, но си вземи и повечко вазелин!
А твоята приятелка няма да я коментирам изобщо, защото напоследък я обзеха някакви абсолютни идиотизми и ходи във всяка тема да говори пълни измислици за мен!
Да не говорим, че най-малкото е пълна простащина начина по който ми перифразира псевдонима! И тук питам къде са модераторите да я предупредят, че прекалява?
Като четох разговора не виждам Стефан да те е обиждал нещо , даже се опитваше да ти помогне, а ти сега го нареждаш и обиждаш![]()
Гледам и Кльомбата си подкарал ....Това са хора от които можеш да научиш нещо ,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Остави го тоя писалчо, заради него почти спрях да пиша и на коментарите на другите, щото му отговарят на неговите. Та даже спрях почти и да чета.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Моля да престанете да ми спамите в темата. Не е това идеята да я пусна. Няма да разговарям с хора, които се отнасят с неуважение към мен и видоизменят името ми, както им дойде наум.
Аз не го правя и искам същото и от останалите. Ако са възпитани и зрели хора, ако не - значи са сбъркали форума и е редно да се пренасочат. Приятна почивка!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой има ли вече да е поискал теглене от вчера и да са го изрязалито по-вероятно е към понеделника да ги обработват молбите за теглене и просия, обаче понякога от съботата още ги подкарват
![]()
Тъкмо исках да те питам дали в събота и неделя работят? Дали мога да правя верификации и да правя заявки към Скрила?![]()
можеш кот си искаш да правишверификациите обаче един-два пъти в седмицата ги одобряват, тегленията обикновено понеделник до петък, събота ако се случи нещо е изключение
т.е. сега или утре ако пуснеш теглене вероятно в понеделник сутринта ще ти го обработят
Kво се сърдиш като учиничка в 8-ми класМоля да престанете да ми спамите в темата. Не е това идеята да я пусна. Няма да разговарям с хора, които се отнасят с неуважение към мен и видоизменят името ми, както им дойде наум.
Аз не го правя и искам същото и от останалите. Ако са възпитани и зрели хора, ако не - значи са сбъркали форума и е редно да се пренасочат. Приятна почивка!
Колкото до темата ти - за какво по дяволите е тази тема ?![]()
Има вече две теми за Инстата и в тях се дискутират правилата, скрилове мрилове и т.н. https://forum.bg/showthread.php?1796...D1%81%D1%82-10 https://forum.bg/showthread.php?1825...%D1%81%D1%82-3 + ЧЗВ https://forum.bg/showthread.php?98-%...B5%D0%BC%D0%B0
Явно се опитваш да изкараш и некоя друга стинка от награда за тема на месеца![]()