Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Антинобелът по биология отличи анализа на германски, замбийски и чешки учени, който установи, че когато кучетата извършват естествените си нужди, те задължително се ориентират по оста Север-Юг." - сега вече ще знам като нямам компас да си водя куче.
"С Антинобелова награда за икономика беше отличено цяло правителство - италианското. Става дума за местния Национален статистически институт, който предложи и осъществи инициативата всяка страна от ЕС да включи в официалните си отчети размера на приходите от проституция, продажба на наркотици, контрабанда и други нелегални дейности ."![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Двама са на входа на рая. Посреща ги Свети Петър и пита първия:
- Как използваше на земята оная си работа?
- Ами 80 процента да трескам де що сваря и 20 процента в тоалетната.
Свети Петър отваря вратите на рая и пуска мъжа.
- А ти как го използваше? – обръща се към втория.
- А аз 90 процента в тоалетната и 10 процента по предназначение.
- За съжаление теб не мога да те пусна в рая, – казва Свети Петър.
- Но защо?!
- Защото тук е Рай, а не кенеф!
Мъж отива да търси работа в Канадските пощи. Интервюиращият го пита:
– Алергичен ли сте към нещо?
Мъжът отговаря:
– Да, към кофеин. Не мога да пия кафе.
- Ок, били ли сте някога на военна служба?
- Да, бил съм на една мисия в Афганистан.
Интервюиращият казва:
– Това ще ви донесе 5 допълнителни точки към характеристиката. А имате ли някаква степен на инвалидност?
– Да. Избухна бомба близо до мен и изгубих двата си тестиса.
Интервюиращият прави гримаса и вписва: инвалидност, получена при служба на Родината! Това носи допълнителни бонус точки.
Окей. Според регламента имате достатъчно точки, за да ви назнача още сега. Нормалното ни работно време е от 8 сутринта до 4 следобяд. Можете да започнете утре в 10 часа и да си планирате нещата всеки ден да идвате в 10.
Мъжът озадачено го пита:
– Щом работното време е от 8 до 4, защо да идвам в 10?
- Това е държавна работа. – казва интервюиращият. – Първите два часа пием кафе и си чешем ташаците. Няма смисъл да идваш преди 10.
Жените умеят да имитират оргазъм в името на връзката, но мъжете умеят да имитират връзка в името на оргазма.
Двама пияни се прибират – единият лази на четири крака, а вторият се придържа към една стена. По едно време този, който се държи за стената пита другия:
- А ти мен уважаваш ли ме?
- Аз направо се гордея с теб! – развълнувано отговаря пълзящият.
Един човек отива на лекар:
- Докторе, ей тук под лъжичката нещо ме присвива…
Лекарят го преглежда, сбръчва чело и строго пита:
- А ти пиеш ли?
- Ми… сипи!![]()
Сентенция
Отначало си търсех брокер чрез Интернет а сега вече го издирвам чрез Интерпол![]()
Стар дядо лежи на смъртен одър. Около него са се събрали родата и "чакат"... По едно време бабата казва:
- Дайте да му дадем да си пийне малко прясно мляко преди да умре...
- Какво мляко! - казал синът - по-добре да му дадем малко ракийка да си глътне човекът!
Настава суматоха - едни търчат за мляко, други дирят ракия и накрая в суматохата сипват и млякото, и ракията в една чаша.
Дават на дядото, той отпива, ококорва се и казва:
- Да я пазите тая коза!
Миличка, изяж едно парченце тортичка!
- Благодаря ти зайче, но не искам.
- Хапни си де, виж я само каква е апетитна! Само една хапчица.
- Благодаря, но не ми се яде.
- Съвсем мъничко.
- Не искам, бе! След шест не ям! Е*ати досадника си!
- ЯЖ ТОРТА МА, КИФЛО ЗАЛУПЕНА!!!ПРЪСТЕН ИМА ВЪТРЕ!!!БРАК ИСКАМ ДА ТИ ПРЕДЛОЖА!!!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
mck (03-10-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
mck (03-10-2014)