Баба носи у поликлиниката бурканче с урина за изследванье. А там ѝ казват:
- Бабо, не си донесла урина, а олио!
- А я са чуда що ми изгореа мекиците заранта.
Баба носи у поликлиниката бурканче с урина за изследванье. А там ѝ казват:
- Бабо, не си донесла урина, а олио!
- А я са чуда що ми изгореа мекиците заранта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде на училище
http://www.bnews.bg/article-116694
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://www.blitz.bg/news/article/276409 - в едно нещо да ги подкрепя руснаците......освен водката и жигулата
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Съдията пита свидетeл:
- Знаете ли, колко ще ви дадат за неверни показания?
- Да, обещаха ми 50 хиляди.
София, лято, площад. Висока сграда, по средата й скеле, а на скелето работят мазачи. Единият стои и се чумери нещо и вторият го пита:
- Пешо, к’во има, бе?
- Пика ми се, ама ме мързи да слизам…
- Е какъв е проблемът? Под нас долу има фонтан, ти заставаш на края на скелето, аз те държа и ти пикаш във фонтана.
Речено-сторено. По едно време обаче този който държал се разкихнал и изпуснал пикаещият…
Няколко години по-късно. Плаж. Три жени си говорят.
Първата:
- Най-големите любовници са в източните страни. Когато бях в Дубай и вървях по улицата, всички ме разсъбличаха с поглед…
Втората:
- Хич не ми ги и хвали – французите са по-големи любовници! Когато бях в Париж, щом се запознаех с някой мъж и веднага ме вкарваше в леглото!
Третата:
- Момичета, дълбоко се заблуждавате. Българите са най-големите любовници. Преди години бях в София и се разхождах по един площад. Видях шадраванче и приседнах на края му. Изведнъж вдигнах глава нагоре и видях към мен да лети мъж с изваден х@й в ръката и да крещи : “Ша та е@а в гъза-а-а-а-а-а!!!”
Двама рибари клечат на реката. Единият вади риба след риба, а другият – нъцки:
- Колега, кажи ми какво правиш, та не спира да ти кълве?
- Мън-мън-мън…
- Не разбрах?
- Мън, вън, мън, мън, мън…
- Какво, какво?
- Пфу! – (изплюл се вторият в шепа). – Казвам “червеите трябва да са винаги топли”!
Срещат се две блондинки:
- Как е, муцка?
- Отвратително! Дадох назаем пет хиляди лева на Мимето за пластична операция.
- И какво?
- Сега не я знам как изглежда!
What is the difference between acne and a catholic priest?
Acne doesn't come on your face until you hit puberty.
GGBG (19-09-2014)
смърт или свобода.
Август 2014 - най-горещият на планетата
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Avgust-2014---...id-128615.html
Тия хора имат извратено чувство за хумораз имам чувството, че идва нова ледена епоха...
D-12 (19-09-2014)
Надпис на вратата на къща:
"Кучето не е зло. Но има много слаби нерви."
----------
- Тук съм безсилен... - въздъхна Козметиката.
- Мдам, проблеми... - забеляза Фитнесът.
- А, няма такова нещо! - каза Водката.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark