и защо мислиш че всеки който минава на форекс ще се хвърли с рогата напред и ще си изгуби парите ????
И каква е разлика ако няма собствен бизнес има по-голям шанс да стане печеливш ли ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбира се, че не, все още не можеш да разбереш за какво става дума... Желая успех на всички вярващи в приказки, супер трейдъри на по няколко месеца и първоаприлски размери на доходите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (15-08-2014)
Защото в реалният бизнес имаш реална власт и тя храни еготото ти! Само прочети мненията на един господин тук - "АЗ, АЗ , Аз". То е фукане, то са цифри, то са снимки на коли, то са хвалби!
Опитай се да му кажеш нещо на криво и ще те "завре в кучи гъз"! Представи си как се отнася с подчинените си и какво дуене и кипрене пада! Ако същият се затвори сам с компютъра и се отдаде на форекс, как
ще си храни егото? Само с фукане по форуми? Няма да му стигне и нещата ще се обърнат - ако не си храниш егото, то те хапва тебе! На първо време психясваш и после е лесно да фалираш! Примери бол!![]()
Масово по форумите всички печелят, да бъдеш честен със себе си е най-трудното, още по-трудно към околните. И това става обикновено след години когато опита те научи, че смисъл от самозалъгването няма.
Тук повечето колеги знаят отлично, че 95+% са губещи трейдъри и в същото време вярват на всеки втори с два месеца опит за гърба си как печата? Това какво е!?
Защо така мислиш?Това,че примерно аз не търгувам като тебправили ме лош трейдър и обратното?Масово по форумите всички печелят, да бъдеш честен със себе си е най-трудното, още по-трудно към околните. И това става обикновено след години когато опита те научи, че смисъл от самозалъгването няма.
Тук повечето колеги знаят отлично, че 95+% са губещи трейдъри и в същото време вярват на всеки втори с два месеца опит за гърба си как печата? Това какво е!?
Зависи кой как измерва загубата за мен спицеалнозагуба значи зануляване а за други може да значи -20$нали така?
Изащо да се самозалъгвам като пред сметката се увеличава а не намаля поне за момента разбира сеТо просто никой няма полза от това а нали и затова е този форум да коментираме да спорим и да се учиме един от друг.Далече от мисълтачеще правя милиони но защо пък да не правя някоя друга стотачка на месец нали това е общата цел тук на всички?
Може да спорим да не си вярваме но всички искаме да печелим![]()
комарджии бре, какво се чудиш,,,, на хазартно зависимия му трябва поне една дружка, с която взаимно да се крепят и разбират и по тази причина има яка солидарност по този въпрос във форекс форумите. теми табу също има, но пък не може да се отрече че има и логика в постигането на мечтите им - математически изчислено и с 100$ може да станеш човек , но за тяхно съжаление няма как успеха солидарно да се разпредели между тях искащите пари - такива са правилата . и гледам че още упорито се борят не само с пазара, а и с правилата на инстата, е вече това е липса на път -да стигнеш до там значи ти липсва основното оръжие в тази игра мозъка. Разбира се повечето от тях ползват мозъците си за емоции, а ти си тръгнал логични отговори да търсиш. По добре ги питай как са се накефили от това че 5-6 писа са им оставали до затваряне на сметката им и е обърнало в тяхна полза, на вместо да ги питаш за неща които им смущават мечтите или пък въпроси дали изобщо знаят как функционира този пазар.Масово по форумите всички печелят, да бъдеш честен със себе си е най-трудното, още по-трудно към околните. И това става обикновено след години когато опита те научи, че смисъл от самозалъгването няма.
абе какво трябва да гледаме другите дали печелят или не мене лично не ме интересува кой с какви спечелени суми се хвали важното е аз какво печеляМасово по форумите всички печелят, да бъдеш честен със себе си е най-трудното, още по-трудно към околните. И това става обикновено след години когато опита те научи, че смисъл от самозалъгването няма.
НЕ, Мерси предпочитам милионите![]()
![]()
Петъре, когато затваряш позиция на плюс някакво съотношение на Р:Р ли търсишоколо някоя С/П ли затваряш
или кога как му дойде ?
ПП: Видях, че по "Кукловода" се дърпала ръчна след показанията на някакъв индикатор![]()
Toва няма нищо общо, всеки търгува различно. Но примерно когато си карал кола 10години и някой ти кажа, че може да спре от 100 за 10 метра, тогава може да се направят някои изводи нали?Това,че примерно аз не търгувам като тебправили ме лош трейдър и обратното?
В живота, и с още по-голяма сила в трейдинга, хората търсят комфорта и всичко, което ги изкарва от зоната на комфорт им звучи лошо и макар подсъзнателно да знаят отлично каква е истината мечтите се поддържат със неподозирано ниво на солидарност
Колкото по-далечни и големи са мечтите, толкова по-"изпълними" са.
Но и чисто обективно, повечето колеги във форума са чисто нови, на под година и съответно още дори си нямат на идея в какво са се забъркали, на това ниво все още не се знае, че печалбата днес или този месец не значи абсолютно нищо все още.
----------
Сумите са без значение, важното е че обсъждаме базови принципи на търговията и тези тонове небивалици са вредни за всички.
Nasko (15-08-2014)