Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро колеги, ще правим ли залози така патъчно, да си пробваме късмета само?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо сравняваш Звездолин с мен ?
Човека е вече успял в другит си начинания и няма нищо общо с мен. Това че аз не съм успял, изобщо не е критерии за неговите качества.
Това, че и ти не си успял, също не е критерии, колкото и да не искаш да го приемеш.
Междувпрочем, вече е 15август, как е търговията, оправи ли се или все още е в застой и 2-та слаби месеца са вече 5-6 ?
----------
И са супер скучни и безинтересни. КАто коне с капаци са, виждат само и единствено в едно направление. Странни хора, не си е работа
----------
Човек със стойност си тиБрато,давам ти последен пример дали говоря празни приказки или не,път ти размишлявай още колкото си искаш.
Значи тази седмица,та и минала и по миналата,та и още следващи изкарвам по 5 хилки всяка,не от Форекса някой да не се обърка.
Та Брато,максимум до края на годината приключвам с този бизнес с идеята да се занимавам само с Форекс занапред.
Ти сега вземи се замисли сериозно аз празни приказки ли говоря след като ще зарежа печеливш бизнес за да се занимавам с Форекс.
За Олег какво ми говориш след като хич не ме интересува.
Аре бегай у лево защото започваш да ми ставаш досаден.
Има една приказка. Не се сещам точният ред на думите, но смисъла беше: не давай на сиромаха да реже хляба![]()
Давам те за пример просто защото беше споменат и защото годините които са минали не са нещо срамно, а реалността. Обаче кой какво говори и какво прави масово няма нищо общо в тоя форум
А колегата вади 1000лв на ден...дали ама надали, заможни хора с такъв начин на мислене и действия не познавамЧудя се как така тук всеки е готов на секундата да повярва в "хубавите" неща, а относно "лошите" от 10 кладенеца вода ще донесе за да докаже, че не са такива
![]()
Напоследък все повече форекса заприличва на хазарт. Никой не отчита новините и техниката.
Големите акули си търгуват както им скефне.![]()
Сериозно ли ?Давам те за пример просто защото беше споменат и защото годините които са минали не са нещо срамно, а реалността. Обаче кой какво говори и какво прави масово няма нищо общо в тоя форум
А колегата вади 1000лв на ден...дали ама надали, заможни хора с такъв начин на мислене и действия не познавамЧудя се как така тук всеки е готов на секундата да повярва в "хубавите" неща, а относно "лошите" от 10 кладенеца вода ще донесе за да докаже, че не са такива
Кой колко изкарва, също не е особен критерии за начина на мислене, поне от няколкото такива човека с доста високи доходи които съм срещал.
А и на колегата му ги изкарват други хора, не той самичък. А това прави много голяма разлика
А в провала няма нищо за гордеене и си е точно за срам.
Ти да не си бил на семинар на Груев, че и той така се хвалеше как бил фалирал
Пък той Звездо е абсурд да си остави бизнеса, че иначе от V12 ще мине на двойката или градският транспорт![]()
Това и аз не го вярвам.
petar80 (15-08-2014)
Ако някой беше казал ,че е загубил голяма сума това правили го добър трейдър?Давам те за пример просто защото беше споменат и защото годините които са минали не са нещо срамно, а реалността. Обаче кой какво говори и какво прави масово няма нищо общо в тоя форум
Защото като гледам ти не вярваш на печелившите а само ги критикуваш и им казваш ,че ще занулят.![]()
И аз си мисля, че човек със собствен бизнес и добре печелейки, ако мине на форекс, за нула време тоталноСериозно ли ?
Кой колко изкарва, също не е особен критерии за начина на мислене, поне от няколкото такива човека с доста високи доходи които съм срещал.
А и на колегата му ги изкарват други хора, не той самичък. А това прави много голяма разлика
А в провала няма нищо за гордеене и си е точно за срам.
Ти да не си бил на семинар на Груев, че и той така се хвалеше как бил фалирал
Пък той Звездо е абсурд да си остави бизнеса, че иначе от V12 ще мине на двойката или градският транспорт![]()
Това и аз не го вярвам.
ще психяса и пълният фалит е въпрос на време. Но те такива хора не въприемат съвети, а сами си чупят главите!![]()