другата версия трябва да е Про версия май платената която имала повече функции
а във форума там на русначетата също имаше запитване че не тръгва или липсва бутона за присъединяване на тестера
пробвай през алпари
другата версия трябва да е Про версия май платената която имала повече функции
а във форума там на русначетата също имаше запитване че не тръгва или липсва бутона за присъединяване на тестера
пробвай през алпари
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не не е друг а както ти казах е про версия в която може да качваш твои индикатори докато в тоя който искаш ти може да ползваш само вградените стандартни индикатори в платформата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз все още не съм го разгледал, довършвам други задачи по темата. С две думи каква му е идеята? Бактест, но на симулация като наживо? Има няколко такива популярни вече, но това където не иска да отваря позиции май се случва доста често по някаква причина.
на този за който питам аз си зареждам моя темплейт с всички индикатори
а този който си качил ти има само стандартните индикатори
----------
Мда
И това е доста добра идея, когато си изпуснал поради някаква причина търговията
Или пък да тестваш някоя стратегия
Дай линк ако е възмножно де.Има няколко такива популярни вече
е ти откъде го свали не е ли от сайта на Павлус777 и ввидеото със обяснението как да се работи с него е тамна този за който питам аз си зареждам моя темплейт с всички индикатори
а този който си качил ти има само стандартните индикатори
От там го свалих, а днес свалих сетъпа за инсталиране от тук http://forexwinners.ru/forex/simple-**-tester_v2/
и къде ли не го инсталирах, но не става
Остана да пробвам да го инсталирам в инсталационната папка на платформата (в локален диск Ф), а не в Ц-то - където ме праща от Файл>>>Отвори папката с данни.
Аз ще поразровя какво бях открил по темата, но утре че много малко часове сън имам последните два дни, доста работа и не мога да се съсредоточа вече.
Но ми стана интересно, защо точно е необходима симулация тик по тик?
като свалиш файла и го разархивираш имаш 2 папки 1 и 2От там го свалих, а днес свалих сетъпа за инсталиране от тук http://forexwinners.ru/forex/simple-**-tester_v2/
и къде ли не го инсталирах, но не става
Остана да пробвам да го инсталирам в инсталационната папка на платформата (в локален диск Ф), а не в Ц-то - където ме праща от Файл>>>Отвори папката с данни.
трите файла които са в папка 1 ги копваш и пействаш в C:\Program Files\Alpari МТ4,
а файловете от папка 2 ги слагаш в MQL4 папката