Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Брато,давам ти последен пример дали говоря празни приказки или не,път ти размишлявай още колкото си искаш.
Значи тази седмица,та и минала и по миналата,та и още следващи изкарвам по 5 хилки всяка,не от Форекса някой да не се обърка.
Та Брато,максимум до края на годината приключвам с този бизнес с идеята да се занимавам само с Форекс занапред.
Ти сега вземи се замисли сериозно аз празни приказки ли говоря след като ще зарежа печеливш бизнес за да се занимавам с Форекс.
За Олег какво ми говориш след като хич не ме интересува.
Аре бегай у лево защото започваш да ми ставаш досаден.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (15-08-2014)
Аз пък като отворя позиция винаги и веднага пазаря тръгва в моята посока и слагам стопа плюс, така че аз стопове на минус нямам![]()
![]()
Нещо ми се стори задремъл форума, а той екшъна бил в тази тема, но ме мързи да ви чета цялата дискусия
![]()
Не се занимавай да четеш, то и на мен ми омръзна толкова небивалици и пародия на едно мястоФорекс форум какво да го правиш...
![]()
L1914 (13-08-2014)
Понякога много се забавлявам и се смея от сърце![]()
По другите форуми има доста описани стратегии и поне се води дискусия по теми свързани с форекса![]()
Между другото прав си, особено по чуждите форуми всяко второ мнение е наистина по темата, снимки, позиции и т.н. Пак е голямо надлъгване, но такова нещо като тук наистина не съм виждал, дори не съм вярвал, че е възможно...
По другите форуми се цени истинската информация ако не друго, тук някой говорещ красиво и обещаващ много и бързо ментор би имал страхотен успех![]()
Тоз някой ментор няма да извирее тук.
Може би и поради този виц дето отразява действителността
Попитали радио Ереван кога ще има гражданска война в БГ, радиото отговорило:- никога селянията е навсякъде.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
всичко е като видието
Но платформата не ми е на алпари, освен да е от това
Но гледах видео, че и при други брокери ставаше тестера
да не е за по-стари версии на МТ4
Иначе в другата тема си качил друг тестер, но май не е толкова улеснена работата с него![]()