Ratetouilli, пробвай да я преинсталираш, нали сменяха софтуера, щом отдавна не си влизал, може и от това да е невалидна.
Имах подобен случай с реална сметка на друг брокер, която не бях ползвала доста време и тия дни я отворих.
Ratetouilli, пробвай да я преинсталираш, нали сменяха софтуера, щом отдавна не си влизал, може и от това да е невалидна.
Имах подобен случай с реална сметка на друг брокер, която не бях ползвала доста време и тия дни я отворих.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ratetouilli (23-06-2012)
Направих преинсталация,но демото го дава като невалидна,а реалната -няма проблеми........другата седмица ще отворя друга демо.Вместо да се мъча да въстановявам старото демо.
compos sui
Здравейте на всички!От скоро търгувам на МТ4(на демо).Ще съм много благодарен ако някой ми обясни подробно как мога да кача нови индикатори на платформата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
yani88, индикатори, скриптове и експерти се качват по следния начин: сваляш дадения файл ако е в зип или пап формат първо го разархивираш, след което го маркираш с мишката и ако си на ХР ти дава действие копирай този файл избираш го и го копираш в папката на инста - exspert - indicators ако е индикатор, ако е скрипт - инста - експерт - скрипт
yani88 (26-06-2012)
Свалих от инстата две платформи М4 от един и същи сайт...на едната има SILVER а на другата няма ...някакво обяснение да има някой.. . а си работя и на двете едновременно без проблеми...
А история със сделките ВЪРХУ ГРАФИКАТА има ли по default или трябва да се слагат екстри? Ако има, как става, че се дзверя тука и не мога да я открия тая опция.
....................................
----------
ПС Не знам от MT4 ли е или от Инстата, ама има супер грозно рекотиране, та се не трае направо... че и на демо.
5050505005050505050
Само на руски или на енгилизки
ако искаш ше го публикувам
те ти тука и една барабар много полезна статия на руски или на енглизки
http://www.mql5.com/ru/articles/81
----------
Историята чоджум га има в отделно прозорче и там можеш да си кажеи от кога я искаш тази история, а като цъкнеш с десен клик и избереш запиши като отчет, ти го показва на отчетА история със сделките ВЪРХУ ГРАФИКАТА има ли по default или трябва да се слагат екстри? Ако има, как става, че се дзверя тука и не мога да я открия тая опция.
....................................
----------
ПС Не знам от MT4 ли е или от Инстата, ама има супер грозно рекотиране, та се не трае направо... че и на демо.
5050505005050505050![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
влачиш сделките от прозорчето на историята направо върху графиката от горе и готово
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kmv (15-08-2012)
Знае ли някой в коя папка се намират шаблоните и могат ли да се прехвърлят в друга платформа?