отложената поръчка нали е на определена цена
само настройваш кът стигне цената да пищи...инак може и да има експерт дето да ти гласи алармите автоматично кът сложиш ордер...
п.п. добре дошъл![]()
отложената поръчка нали е на определена цена
само настройваш кът стигне цената да пищи...инак може и да има експерт дето да ти гласи алармите автоматично кът сложиш ордер...
п.п. добре дошъл![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Отложената направо ти я активира. За пищене не знам. Ако искаш слагай си индикатор дето да ти пищи. Не е задължително.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
със експерт или индикатор трябва майинак мт4 точно май не може да пищи на поръчка...
у mql4.com требе да се търси...
Съжалявам, predator но чак сега видях поста ти.Jawor, не става така.
Значи преди да преинсталирам уиндоса първо записвам цялата папка с инсталацията на МТ4 на диск и флашка.Освен това си записвам профила на графиките и настройките на Метатрейдъра като My profil .
Интересното е обаче че този файл my profil не го откривам никъде после къде е съхранен.
След преинсталацията на уиндоса инсталирам свежо копие на МТ4 изтеглено от сайта на брокера.После презаписвам всички файлове които не са EXE от флашката със стария МТ4 върху новата инсталация.
И не се получава желания ефект.Първо профила го няма,историята си е загубила настройките ,иска ми пак парола и т.н.
Имам чувството че самото приложение terminal.exe си записва вътре в себеси някои данни,но не смея да пусна старото,щото може да има вирус.
Не съм програмист и за подробности не мога да споря, само ще пиша моя опит.
Никога не съм се пробвал да запазвам всички папки на Метатрайдъра. Това което съм правил, е написаното по-горе и съм нямал проблеми. Ако искаш да запазиш всички графики така като изглеждат,просто ги правиш на темплейти. Иначе нямаш шанс.
Чудно ми е друго - това съм го пробвал също - запазваш цялата директория на МТ4 на флашка. От флашката работиш без проблем. По същия начин, от флашката на диска и пак не би трябвало да имаш проблем.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те паролите за влизане май се криптират преди да се запишат
а ключа за криптирането мисля че не може да се прехвърли...
Добре де. Този файл не може ли да се качи в пощата. А трябва на диск или флашка. Аз само отделни индикатори качвам като файл в пощата. И след преинсталиране на уиндоуса си ги качвам обратно в едитора. Графиките се старая да не ги товаря много. Та не са ми и проблем.
добре заварил
няколко години не съм се занимавал с форекс и катчели имам спомен, че в предните версии на метатрейдъра си имаше звукови сигнали при активиране на поръчки, достигнати стопове, лимити...
ще трябва да се огледам за някой експерт, явно![]()
то нямаше ли някаква функция експорт/импорт
аз веднъж прехвърлях от един комп на друг ама само профили - копирах папката от единия терминал на другия и си сработи перфектно![]()
koremcho, може да опиташ да си ги настроиш директно от метата след като си задал параметрите на ордера
маркирай долу бутона - сигнали и след като се отвори полето цъкни с десен бутон в него ще ти се отвори меню и кликни където е камбанката - създай- ще ти се отвори екран с настройки и там вече може да въведеш трите параметъра на ордера
това дали на всяка поръчка трябва да го прави
или веднъж кът го направи то си слага за всички поръчки напред (докът не се махне де)![]()