Джиджи, какво стана с графиките, до къде я докара?
Джиджи, какво стана с графиките, до къде я докара?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз имах прблем с бенча с мт4...и от съпорта ми казах, че трябва да я ъпдвйтна, ама за да не трябва да чертая всичко на ново от папката дето са профилите, примерно аз ползвам профил на име->"абв"...та него си го копвам на десктопа, след което си инсталирам новата платформа с последният ъпдейт там в папката с профилите си слагам тоз "абв" и всичко си имаше...
Дано да стане..ако не се лъжа Емо ти го е драснал същото![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
GGBG (12-04-2013)
И на мене бенча ми се бъгна преди 2 дена и автоматично ми се упдейтна...същото стана и при инстата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хи Хи Хи !!!!
Това ще го наречеме ефекта на ДЖИ ДЖИ
Аз си затрих всичко от папката профили и на мене ми изчезнаха
Да ама по напред я копирах на друго место
След това си отворих ръчно графиките ,с които си работя и метата направи нова подпапка дефол в папката профили и ми записа вътре което съм отворил
Да ама отивам в навигатора и гледам че в папката ми "Избрани"няма никой
За това копирах всички файлове които бяха извън подпапките от старата папка профили и ги записах в новата папка профили
Всичко си дойде на место и ефекта на ДЖИ ДЖИ бе отсранен![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
GGBG (12-04-2013)
Получих писмо от брокера си което е следното :
"Бихме искали да ви уведомим,че поради решение на MetaQuotes,разработчикът на платформите МетаТрадер,се забранява приложениетоSupreme Edition на терминала и то ще бъде премахнато от MetaTrader4 на 15 април 2013г
Тази забрана ще засегне не само платформата MetaTrader4:Supreme Edition предоставяна от Адмирал маркетс,но и всички останали брокери ,които предлагат това приложение .
Ако използвате Експерти съветници,които съдържат DLL файлове,има голяма вероятност те да спрат да работят на платформата Meta Trader4 от 15 април......
Във връзка с това ,съветваме всички,които използват ОСО ордери,автоматично затваряне ,плаващ стоп и аларми в терминала ,да спрат да използват версията Supreme Edition.Тези инструменти няма да могат да бъдат поддържани повече и от съображения за сигурност Ви съветваме да преустановите използването им възможно най скоро.
Имайте предвид че се прекратява единствено предоставянето на версията на MetaTrader4 Supreme Edition.Платформата MetaTrader 4 ще продължи да се предоставя на всички клиенти в нейния стандартен вариант....."
Първоначално се шокирах преди да прочета цялото писмоно може да има смущения и по другите платформи .
Хубаво беше това приложение, що го забраняват.............................. ..........
Кофти тръпка. Аз нямам такова писмо. Но предполагам че всички ще го въведат.
За какво е било това приложение.............................. .....?