Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мен ме удря хормона като пийна повечко и бая нося след това на гола борба.
Два дни правихме локални земетресения в хотела.
С жената празнувахме цели 15г. брак та се постарахме.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (17-08-2014), kypa (17-08-2014)
АААА не по време на търговия не мисля за нищо останало
Концентрирам се единствено на дневната търговия !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
kypa (17-08-2014)
мастичката и язе много си я тачаон все едно на патерици стъпва - нема събаряне
с първите 50-100 грамца между другото съм забелязал, че сравнително доста ми се избистря погледа върху пазаряв рамките на първите десетина-петнайс минутки от началото на консумацията най-вече
чак след това вече тръгва нанадоле всичко
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Spekulanta (17-08-2014)
aз мастиката не я тача - някак си е много сладникава, но пък това доста си го уважавам
http://hipermarket.bg/img/p/products...68_600x800.JPG
куре, пастис пил ли ?![]()
Spekulanta (17-08-2014), kypa (17-08-2014)
това що за глупост е за пръв път я чувам какъв алкох е това некой гръцки боклук ли по хубаво от ракийчицата немаaз мастиката не я тача - някак си е много сладникава, но пък това доста си го уважавам
http://hipermarket.bg/img/p/products...68_600x800.JPG
куре, пастис пил ли ?![]()
Левскарино, то туй пак мастика пломаритонаште хайвани тука много спестяват и реално туй дет го дават за мастика не е таквоз
таквоз май не съм близвал изобщо, ама другите френските дет по-масово се срещат перно и рикар съм ги дегустирал до безсъзнание
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
https://www.google.bg/search?newwind...44.6Wolw0P1fGE
Сигурно в малко магазини го предлагат, а по заведенията изобщо ли
куре и аз пастиса от Франция съм си го внясал![]()
kypa (17-08-2014)