Някой знае ли как изкарам графиката на цял екран ?
Пълна е с индикатори и 10 пипса са като два милиметра.
Някой знае ли как изкарам графиката на цял екран ?
Пълна е с индикатори и 10 пипса са като два милиметра.
army dad
kypa (25-08-2014)
Здравейте ,отскоро се занимавам с форекс и се опитвам да се науча да работя с чакащите поръчки.Днес очаквах курса на еврото да падне покрай Руско-европейската ситуация ,а и индикаторите сочеха предстоящ спад на еврото затова реших да вляза с къса поръчка ,като очаквах около 50 пипса спад на еврото и пуснах поръчка Sell stop.По едно време курсът леко се покачи и реших да изляза с $40 печалба ,но когато натиснах да затворя поръчката ми отказа и ми излезе някакъв надпис освен това бях пуснала междувременно още една незабавна поръчка отнова къса с цел двойна печалба но когато чакащата влезе в сила моменталната се отмени автоматично, а аз не съм настройвам чакащата да ми отмени моменталната.Моля някой да ми даде малко разяснение по тези чакащи поръчки
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-08-2014)
Което значи че ако си с МТ5 и имаш дълга отворена позициа и тя е на някакъв профит било той плюс или минус и пуснеш в който и да е момент обратната позиция
В случаяобратната позиция е къса .
Платформата ти затваря дългата позиция и ти отчита печалба-загуба в момента на затваряне без да ти отваря късата позиция
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (25-08-2014)
кажи при кой брокер е това и на коя платформа МТ4 или МТ5 така не се разбира от обясненията ти точно ситуациятаЗдравейте ,отскоро се занимавам с форекс и се опитвам да се науча да работя с чакащите поръчки.Днес очаквах курса на еврото да падне покрай Руско-европейската ситуация ,а и индикаторите сочеха предстоящ спад на еврото затова реших да вляза с къса поръчка ,като очаквах около 50 пипса спад на еврото и пуснах поръчка Sell stop.По едно време курсът леко се покачи и реших да изляза с $40 печалба ,но когато натиснах да затворя поръчката ми отказа и ми излезе някакъв надпис освен това бях пуснала междувременно още една незабавна поръчка отнова къса с цел двойна печалба но когато чакащата влезе в сила моменталната се отмени автоматично, а аз не съм настройвам чакащата да ми отмени моменталната.Моля някой да ми даде малко разяснение по тези чакащи поръчки
има специфични изисквания при отделните брокери
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-08-2014)
Някой работил ли е с този тестер ? http://tradelikeapro.ru/testiruem-ruchnyie-sistemyi/
При мен всичко тръгва освен, че не мога да отварям позиции и така му се губи целия смисъл
Когато започна да инсталирам тестера ми излиза това
Не знам къде бъркам, а руския въобще не го разбирам и сам не мога да си намеря грешката
kypa (25-08-2014)
ще се опитам да ти помогна само че първо трябва да изгледам видеото, руския доле-горе го разбирамНякой работил ли е с този тестер ? http://tradelikeapro.ru/testiruem-ruchnyie-sistemyi/
При мен всичко тръгва освен, че не мога да отварям позиции и така му се губи целия смисъл
Когато започна да инсталирам тестера ми излиза това
ще погледна и във форума дали са го обсъждали
----------
не ми остана време да се запозная подробно но намерих ти тука версия на английски трябва да има и ключ вътре
мисля че платформата на инстата ако си пробвал там не става май за тази цел
http://dox.bg/files/dw?a=6a6321bef7
при teletrade ,от там ми обясниха че когато влизам с поръчка при която ползвам стопове немога да я спирам ако теку6тата цена е близо до стопа ми ,а иначе бях влязла със 2 къси поръчки,но и са се усреднили когато втората е влязла в сила.Бях чела някъде че на това му викат скалпиране ) къде има възмоност да скалпирам
kypa (25-08-2014)
Първо Теле траде са грозен бъкет и бягай оттам до като си цялапри teletrade ,от там ми обясниха че когато влизам с поръчка при която ползвам стопове немога да я спирам ако теку6тата цена е близо до стопа ми ,а иначе бях влязла със 2 къси поръчки,но и са се усреднили когато втората е влязла в сила.Бях чела някъде че на това му викат скалпиране ) къде има възмоност да скалпирам
Върви при по поносим брокер
Аз имам сметка при бечмарк
При тях може да скалпираш Дакса, или там го водят GER индекс
Най добре е на М5
Защо Дакса
Защото е индекс и не работи 24 часа, и отностителните движения са относително постоянни
Пусни си едно демо и разгледай графиката
Обикновенно след появата на свещ следващите 2- 3 са същите като нея
това аз наричам относителна постоянност на движенията
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Spekulanta (17-08-2014), darina888 (18-08-2014), kypa (25-08-2014)
За Дакса съм много съгласен, че е страшно удобен за скалп, особено в часовата зона 13 - 15. Обаче една добавка и от мен - вечер затваря в 23 часа и е по-добре
човек да не си оставя отворена позиция, защото ако през нощта по време на азиатската сесия изникне новина може в 9.00 часа Дакса да отвори с много сериозен гап.
Виждал съм такъв и над 100 пункта и ако е срещу теб няма дори стопа да те спаси - задейства се чак на цената на отваряне! Така, че имай ги предвид тези неща!
darina888 (18-08-2014)
Благодаря ще ги разгледам .Какво значи Дакс.Този термин не съм го срещалаПърво Теле траде са грозен бъкет и бягай оттам до като си цяла
Върви при по поносим брокер
Аз имам сметка при бечмарк
При тях може да скалпираш Дакса, или там го водят GER индекс
Най добре е на М5
Защо Дакса
Защото е индекс и не работи 24 часа, и отностителните движения са относително постоянни
Пусни си едно демо и разгледай графиката
Обикновенно след появата на свещ следващите 2- 3 са същите като нея
това аз наричам относителна постоянност на движенията
kypa (25-08-2014)