За да изпълни някой /истински/ брокер стоп, трябва да има ликвидност. Не е нужно гап да има. Справка, простотиите на Швейцарското БНБ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (22-03-2015)
Баси мамата тия от нашия Български офис на инстата са добри само за нужда
Първо звънях на тях , и ги попитах понеже си открих ПАММ сметка
А имам и бонус сметка , и ги попитах мога ли да прехвърлям
Пари от бонус сметката в ПАММ сметката .те направо ми казаха
НЕЕЕЕЕЕЕ трябва първо да пуснете заявка за теглене и тогава можете да захраните другата сметка ...
А то се оказа съвсем друго . запретнах ръкави и започнах да си пиша с Братушките в чата
Но там хората ми казаха че съвсем спокойно мога да направя тази финансова операция , без да се наложи да пускам теглене
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Направи ли памм сметката?Пусни си реклама под постовете ти да излиза да те следим изкъсо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как да го направя ?
То нали излиза сметката ми там на главната страница на Инстата
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Пловситито си беше направил памм и сметката му излизаше под постовете му ама как се прави не знам ,може би него или дизела или привилег да питаш.
От бонус сметката каквото спечеля
Директно ще пълня другата сметка поне там на другата сметка няма да имам абсолютно никакви проблеми с тегленето
И с разните му там новини ,
За новините ми се струва че бъркаш.Мисля че важи за всички сметки.Не съм много сигурен ама все пак провери.
Може и да бъркам , но така или иначе аз не търгувам на Новини
И този въпрос хич не ме интересува ............
Аз искам да нямам проблем с тегленето
Ама 20.000 $ искам да тегля да няма никакви грижи
Ами стискам ти палци да нямаш грижи с тегленето,но пусни ни и линк че ако правиш пари ще заделя някой лев от печалбата да го метна към твоята сметка.
Spekulanta (06-04-2015)
На драго сърце нямаш никакви грижи
Сега ще видим какво ще стане .
както казват хората . плана го имам стратегията също
сега само ще чакам някой богат чичка умирисан на тамян
да ме спонсорира
kypa (12-04-2019)