• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Форекс Брокери
    • Гореща Линия на InstaForex
    • Избягване на рекотиране

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Избягване на рекотиране

+ Отговор в тема
    Страница 3 от 3 ПървиПърви Предишно 1 2 3
    Резултати от 21 до 26 от общо 26
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 21-08-2012 00:00 #21 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      predator
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      predator не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

Моля, изберете категория: - Откажи
      predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен Аватара на predator
      Начислени плащания
      3,619.00 USD
      Благодарности
      401
      Благодарили са му 656 Пъти в
      548 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението
      А бе какво се оплаквате ?
      Като не ви харесвате, сменяйте брокера. Какво се обяснявате ?
      Да сте изкарали пари и да не искат да ви ги платят си е проблем, но рекотиране и сходни и то на бонус.....не е коректно, но никой не ви кара на сила.
      Oleg, Вече толкова сме задобрели,че не ни бърка нито спред от 100 пипса нито рекотиране,нито забиване за половин час на платформата по време на новини.Всичко е преживяно и отиграно,само дето нещат да ни изплащат печалбата,е това е проблема,другото са подробности

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 21-08-2012 00:47 #22 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      saxsten
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      saxsten не е на линия
      Централна банка
      Halus

saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите Аватара на saxsten
      Начислени плащания
      4,765.91 USD
      Благодарности
      579
      Благодарили са му 5 977 Пъти в
      2 997 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от privelege Виж мнението
      Предполагам... Ако не желаеш рекотиране, работиш с опцията. Ако искаш поръчка на точна цена, не използваш отклонението. Във втория случай ще стигнеш до слипидж.
      Привилеже нещо не ми е ясно
      Като туриш 9 при настройките за слипиджа в графичката за търговия това не са ли 90 пипса отстъпка в полза брокеру при 5 разрядно котиране ,както е при Инстата.
      И още рекотирането
      ми то всяко зло за добро
      Щом те рекотират значи не щат да отварят сделка в твоята посока, щото може и да спечелиш.
      По принцип сериозно
      рекотирането го прави машината-Сървъра на брокера -никой не се занимава с теб лично
      Когато заявиш сделка и цената мръдне в твоята посока сървара те рекотира щото му е неизгодно да ти приеме сделката
      Ако обаче докато си правил заявката цената е мръднала срещу теб тогава проблеми нямаш
      директно ти опапават пипсчета и ти откриват сделката
      Форекса е финансово оръжие за масово поразяване

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

4. 14-09-2012 23:04 #23 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Svilen
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Svilen не е на линия
      Главен дилър
      Mati

Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Аватара на Svilen
      Начислени плащания
      763.75 USD
      Благодарности
      1 734
      Благодарили са му 216 Пъти в
      182 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Здравейте имам няколко "прости" въпроси с питане към вас :
      1. Вчера писах на Инста за следните ми проблеми:
      1.1 реших да "играя" с реалната сметка - имам 14,40 долара с условията, които съм си избрал:
      - МТ4;
      - 1:20;
      - Долари стандартна ( заради суапа );
      - без суап
      - евро сървър
      Вчера си пуснах за първи път платформата от много време и тя започна през 5 минути да се пренасочва към различни сървъри, като ги изреждаше и губеше връзка до 5 минути. Освен това в първата секунда иконката долу от зелено към червено става синьо към червено и стойностите бяха от начало 200-400/10-20 кб, а след секунда две 2/0 кб

1.2 Графиката и тиковете на цената стоят на едно място дори на М1!!!! Никакво движение - НУЛА! Рефрешвах и т.н ту мръдне малко и толкова - една свещ не може да завърши 5 минути най - малко
      Пуснах една сделка и ми я потвърди след поне 3 - 4 секунди
      Изобщо никаква търговия не можа да става!

Писах и те ми отговориха да си преинсталирам платформата. Направих го и пак нещата не са добре!!! Не се прехвърля постоянно, но графиката заспива на моменти ( чести ), тиковете на цената се "разминават" на моменти
      Поръчката се бави много!!!

Изобщо не знам как да търгувам ???

При вас така ли е ?

Имам МТ4 на БенчМарк и ОАНДА - нищо общо !!! Те са "6" !!! Така, че проблема не е в "моя телевизор" ?

2. Другото - Спреда ? 30 ? това не е ли не нормално за реална сметка ?
      Ето картинката при мен: http://clip2net.com/s/2iIIa

===================
      Прав ли съм в следните неща:

@ 1 лот на Инста = 10 000 единици

,при EUR/USD 1.31151/1.31181 имаме:

0.00001/1.31181 * $10 000 => 0,0762 EUR за 1 pips или

0,0762 * 1.31181 => 0,099959922 ~ 0.1 USD за 1 pips

При печалба / загуба 100 пипа = +/- 10 USD, при моята валутна сметка.

@ Ако за 1 лот => 10 000 USD са ми нужни налични 500 USD ( при 1:20 ), при (ако) марджин 1% от брокера ( колко е при Инста реално ? а през почивните дни ? ), то тогава, ако внеса 100 USD по сметката си в Инста, ще имаме:
      2000 USD ( 0.2 лота ) с които да търгувам, а за тях трябва да имам 100 USD по сметката си.

При търгуване на 0.1 лота ( 50 USD ), марджина е 50 USD /// 50 USD свободен и също толкова използван марджин /// и ако загубата надвиши 50 USD - Марджин Кол. ( При Инста при колко процента настъпва Марджин Кол реално ? )

@ ММ:
      - дневна база 0 - 2% или ако избера 1%, то на ден от всички сделки трябва да загубя максимум 1 долар, при 100 в сметката;
      - месечно 6%, то за месец трябва да загубя максимум 6 долара, при 100 в сметката.
      Естествено са необходими пре - изчисления.

Така ли е или се бъркам някъде ?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

5. 14-09-2012 23:16 #24 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      predator
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      predator не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен predator е всеизвестен Аватара на predator
      Начислени плащания
      3,619.00 USD
      Благодарности
      401
      Благодарили са му 656 Пъти в
      548 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Свилене,и при мен забива и при другите е така.Това е дискутирано многократно,незнам защо си решил да отваряш реална сметка там.Вярно че съм с бонусна,и си мислех че заради това правят номера,ама явно проблема е и на истинските им реални сметки.А уж са брокер номер едно за Азия
      По втората част не ми се смята дали е така както си писал.Лотовете са 10 пъти по-малки и е точно така както си писал 1 лот ->10000 единици,но блокира маржин равностоен на първата валута в двойката

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

6. 15-09-2012 00:02 #25 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      фицката
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      фицката не е на линия
      Централна банка
      Sibuk

фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите фицката е отвъд представите Аватара на фицката
      Град
      На топло
      Начислени плащания
      4,430.94 USD
      Благодарности
      7 502
      Благодарили са му 8 545 Пъти в
      5 679 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Svilen всеки един брокер мове да филтрира котировките, които получаваш, още повече търгувайки през МТ4. Инстата ти предлагат 4 знака след запетаята и затова ти се струва на моменти, че цената замръзва. Спреда е 3 пипа, а не 30. За лотовете на Инста си прав, 1 техен лот е всъщност 1 стандартен мини лот, който пък е равен на 10 000 $ . 1 пип е 1 $, а 100 пипа са 100 $, което реално е 1 цент изменение в цената на EUR/USD . При ливъридж 1:20 са ти нужни 500 $ за марджин , правилно, но какъв е смисълът да търгуваш с толкова малко
      Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

7. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    8. 15-09-2012 12:52 #26 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Svilen
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Svilen не е на линия
      Главен дилър
      Mati

Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Svilen има невероятно излъчване Аватара на Svilen
      Начислени плащания
      763.75 USD
      Благодарности
      1 734
      Благодарили са му 216 Пъти в
      182 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      /////////////////////////////Свилене,и при мен забива и при другите е така.Това е дискутирано многократно,незнам защо си решил да отваряш реална сметка там.Вярно че съм с бонусна,и си мислех че заради това правят номера,ама явно проблема е и на истинските им реални сметки.А уж са брокер номер едно за Азия
      По втората част не ми се смята дали е така както си писал.Лотовете са 10 пъти по-малки и е точно така както си писал 1 лот ->10000 единици,но блокира маржин равностоен на първата валута в двойката////////////////////////////////

Здравей,
      Сметката ми е бонусната от тук и просто исках да видя имали разлика принципно от Демо сметка ( то винаги има според прочетеното от мен тук - там, а и логически е така, но все пак да го видя реално).

Но всъщност тук не става въпрос изобщо за търгуване, а за условията, които ми предлагат Инста и очевидно е, че не са добри!!! Може ли да се каже с цялата сериозност, че този брокер не става ? Админа или представител на брокера, ако следи темата ? Въпроса е къде е "повредата":
      - в брокера ( платформа, сървъри ... брокер (!)) или
      - (интернет) връзката до нас от техните сървъри ? /// в същност това може ли да оказва голямо влияние ? Очевидно е при слаба връзка ще има забавяне, но "пакетите" информация дали са толкова големи, че да има голямо влияние ? ///

""""""""но блокира маржин равностоен на първата валута в двойката""""""""" => равностоен на 50$, но в евро ли ? или колко точно евро ?

//////////////////////////////////Svilen всеки един брокер мове да филтрира котировките, които получаваш, още повече търгувайки през МТ4. Инстата ти предлагат 4 знака след запетаята и затова ти се струва на моменти, че цената замръзва. Спреда е 3 пипа, а не 30. За лотовете на Инста си прав, 1 техен лот е всъщност 1 стандартен мини лот, който пък е равен на 10 000 $ . 1 пип е 1 $, а 100 пипа са 100 $, което реално е 1 цент изменение в цената на EUR/USD . При ливъридж 1:20 са ти нужни 500 $ за марджин , правилно, но какъв е смисълът да търгуваш с толкова малко /////////////////////////

Здравей Фицка,
      За мен това е важно за да видя правилно ли смятам - не говорим за търгуване. За платформа за търгуване мисля за в бъдеще да е уеб на ОАНДА, но до "тогава" може друго да реша ?! А колкото до МТ4 тя е докато се обучавам, но ще е до едно време за да не свикна много!

Относно знаковете след запетаята се обърках нещо ?! Как са 4, като са 5 ? не мога да разбера, нали гледаме котировката, която ни излиза ? А и като писах на Инста не ме обориха за това ( то не че и написаха нещо ... ) ?!

Колкото до "сухите" сметки - те са ми много важни, а и на многото, които преглеждат тази тема или са попаднали случайно и вземат "на готово" това ?! За това моля, ако нещо не е така казвайте ?! И за ММ и за сметките, да не казвам, че съм 100% сигурен, че има тук хора, които не знаят как се смята това на 100%, а иначе са от "много години" ... Примери не мога да дам, но те си знаят ...

Ако е 4 знака на брокера, то ще имаме ( ,при 100 USD сметка, 1:20 рамо и примерна котировка: EUR/USD 1.3115(1)/1.3118(1) ):
      0.0001/1.3118 * $10 000 ( Инста лот ( микро стандартен ) ) => 1 pips = 0.762 EUR, в долари:
      0.762 * 1.3118 => 1 pips = 0,9995916 ~ 1 USD

Щом $10 000 = 1 Инста лот, то, при 1:20:
      Ако имам $100 ( в сметката ми ) = 2000 единици ( в USD - заради сметката ми ) = 0.2 Инста лота
      $50 марджин ( при 1% от брокера - на Инста колко е ? ), ако беше, при примерно USD/JPY, а тук: ? 38.1 ( 0.762*50) ?

@Тук за марджина малко ми се омазва нещо Как е правилно ? А за Марджин Кола, при колко процента при Инста настъпва 30%, 50% или ? А и на сайтовете на брокерите пише ли го или трябва да се питат за:
      - колко единици е един лот;
      - колко е 1 пип;
      - % марджин и % марджин кол;
      - суап и спред, макар последния да го пише рекламно навсякъде.
      По горните сметки, при загуба над 50 пипа ли ще е Марджин Кола ? ( 50 пипа = $50 ? )

При печалба / загуба 100 пипа => +/- 100 USD (, при моята валутна сметка - $ стандартна ).

Тук как ви се вижда за ММ:
      - дневна база 0 - 2% или ако избера 1%, то на ден от всички сделки трябва да загубя максимум 1 долар, при 100 в сметката;
      - месечно 6%, то за месец трябва да загубя максимум 6 долара, при 100 в сметката.

Предполагам, че по - голям процент си отпускате и за двете, но такава ли ви е грубо погледнато основата на ММ ви ?

Моля по - напънете се малко и ако не е така казвайте, но за всичките сметки (моля), не само за даден "момент" ?

Аз "разбирам" нещата, като се подкрепят с пример, а не принципно обяснено или само частично. И моля не се хващайте за това на реална ли ще търгувам и защо с такъв обем, а дали сметките са такива или греша.

Благодаря предварително!

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

+ Отговор в тема
    Страница 3 от 3 ПървиПърви Предишно 1 2 3
    Бърза навигация Гореща Линия на InstaForex   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти