Такааа, да обобщим.
Данните добре изглеждагха и така се и оттъргувах
На картинката съм маркирал момента на изнасяне на дАнната и се вижда продоларовия напън
![]()
Такааа, да обобщим.
Данните добре изглеждагха и така се и оттъргувах
На картинката съм маркирал момента на изнасяне на дАнната и се вижда продоларовия напън
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (04-09-2020)
ЕЦБ обяви днес пасивно решение, т.е. запази паричната си политика без промяна.
Такааа, за днес е голямото Важно. От няколко дни доларът е в свободно падане.
Анализатори го отдават на ситуацията с Коронавируса. Днес очакваме да се разкрие частично истината - дали реално ФЕД ще прави сериозни промени във паричната политика, които да повлияят в средносрочен план на долара.
21:00 Основен лихвен процент на Федералния Резерв Юли 0.25% 0.25%
21:00 FOMC Statement
21:30 FOMC Press Conference
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не толкова коронавируса е виновен, колкото факта, че трейдърите почти винаги 2-3 дни предварително при очаквано пасивно решение на Федералния резерв продават долараТакааа, за днес е голямото Важно. От няколко дни доларът е в свободно падане.
Анализатори го отдават на ситуацията с Коронавируса. Днес очакваме да се разкрие частично истината - дали реално ФЕД ще прави сериозни промени във паричната политика, които да повлияят в средносрочен план на долара.
21:00 Основен лихвен процент на Федералния Резерв Юли 0.25% 0.25%
21:00 FOMC Statement
21:30 FOMC Press Conference
Аз съм заредил дълго злато и дълги на евро/долар и чакам да забогатея на гърба на хорското нещастие свързано с коронавируса.
А може освен да не забогатея и да поразтоваря малко сметката, ама ще видим в 21:00 часа
Така като гледам кое време си написал поста,
ако си имал разумни цели си намазал добре![]()
Такаааа, на изнасянето на решението нямаше никакво движение. И пресконференцията не довееде до кой-знае-какво движение,
но поне се бОдна 1.18000 и оттам откат 50-тина пипа, ама се взе целия, та засега нямаме сериозни мечешки заявки.
![]()
Аз се надявам продавачите на долари най-накрая да са се заситили и да са си прибрали печалбите. За да не остане съмнение а политиката на ФЕД, въпреки непроменената лихва, председателя на частната централна банка е изказал мрачни прогнози за бъдещето на американската икономика. Все пак той и поверената му организация са в лагера на "дълбоката държава", чиято цел е максимално на неутрализира постигнатото в икономически план от Тръмп, за което много помогна и корвир манията.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
И ти ли си привърженик на конспиративните теории?Аз се надявам продавачите на долари най-накрая да са се заситили и да са си прибрали печалбите. За да не остане съмнение а политиката на ФЕД, въпреки непроменената лихва, председателя на частната централна банка е изказал мрачни прогнози за бъдещето на американската икономика. Все пак той и поверената му организация са в лагера на "дълбоката държава", чиято цел е максимално на неутрализира постигнатото в икономически план от Тръмп, за което много помогна и корвир манията.Аз не съм, реалист съм, и вярвам, че Тръмп и Сената са тези, които вредят на собствената си икономика. Политиката на една централна банка е дългосрочна и ефектите от нея са видни години след това. Всички искаме да плащаме ниски данъци, но погледнете в какво състояние е задлъжнялостта на САЩ. Това не е политика на централната банка. Горе-долу в края на всяка година се говори за фалит на правителството и Сената трябва да гласува нов таван на дълга. Логично беше след пониженията на лихвите на ФЕД доларът да тръгне надолу, беше прекалено скъп заради по-високите лихви, макар че сега вече очакванията ми са една корекция. Ако не тази, другата седмица да се задейства.
Нерегистриран (1), kypa (04-09-2020)
Може би имат интерес от нисък долар в момента американците. Но такива движения еднопосочни не е на добре си мисля. Не виждам и изгледи за корекция на дневна и нагоре. Необичайно за валутния пазар. Досега отдавна беше редно да корегира. Аз си я чакам да накупя малко.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън