При мен пина дойде месец, месец и половина след картата, а ако си натиснал бутона за "напомняне" - това ти е еквивалентно на заявка за ново писмо с пин, т.е. много е вероятно да получиш първото и по някое време да дойде още едно със същия пин.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Е затова си получил второ писмо. Беше ясно , че си направил нещо.10 дена след картата ми дойде пин кода, а след още 10 дена още едно писмо със същото съдържание и пин код. Ти влезе ли в сайта да си активираш картата?
Това е много важно, дори на картата има лепенка, че трябва да се активира. Така разбират, че си я получил и тогава вече ти пращат кода. Но има и една опция "pin reminder", която аз я натиснах след активирането на картата и това
да е причината да ми пратят кода втори път. Не съм напълно сигурен, но иначе седмица след активирането дойде писмото с пина.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да попитам на мойта карта и изтича срока и ще трябва да я сменям някой правил ли е таз операция.Аз ли трябва да заявя нова или автоматично ми я сменят.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
сигурно заявка трябва, както от обикновена бамка нашенскаако се плаща новата карта със сигурност ще трябва заявка, ама е много вероятно да доде емайл с инструкции или поне там на сайтата кът влезеш да излезе съобщение
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз преди месец. Трябва ти да заявиш новата. Не подновяват автоматично.
Старата ми изтича в края на септември, ма нещо чипа се прецака, и ставаше само за онлайн плащания , та я канцелирах и заявих нова.
Novak (20-09-2014)
аз съм още младеж по въпроса с уйдравалите, тъй че нема как да знам още от опитама аз и мойта скриловата преди няколко месеца я взех де... първо една нашенска райфайзенска имах, после пайонерска и чак след туй ми потрябва таз скриловата
![]()
Аз съм от години със скрил, просто са най-добрите в сферата си!аз съм още младеж по въпроса с уйдравалите, тъй че нема как да знам още от опит ама аз и мойта скриловата преди няколко месеца я взех де... първо една нашенска райфайзенска имах, после пайонерска и чак след туй ми потрябва таз скриловата
Аз така и не мога да я заявя тази карта. Питах те веднъж къде си го видял това прозорче "заяви картата си", но така и не получих отговор. Имам пари в акаунта в Скрил, кликвам на линка, който даден за заявка на карта при съществуващ акаунт и ...нема нищо..не виждам никъде опция да заявявам карта..
Или нещо съвсем съм изкукуригал!?![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
хубавото е че и без да ги търсиш по чат има много добра секция за помощ във вид на въпрос и отговор
а за бибко ако иска малко помощ
Как мога да кандидатствам за предплатена карта MasterCard на Skrill?
Кандидатствайте директно в секцията „My MasterCard“ в своя профил в Skrill . Посетете уебсайта на предплатената карта MasterCard на Skrill за повече подробности.
Можете да поръчате картата и онлайн, като направите следното:
Кликнете върху линка „Mоята MasterCard“ в секцията „My Account“.
Кликнете върху „Apply“
Помнете, че първо трябва напълно да верифицирате сметката си. Посетете секцията „Верификация на сметка“, за да научите повече.
Кликнете на „Confirm“ и ние ще Ви изпратим картата!