Мен пък в статията, цитирана от Ели ми хареса фразата за грохналия нео-либерализъм...![]()
Мен пък в статията, цитирана от Ели ми хареса фразата за грохналия нео-либерализъм...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Ооо, това е добре. Обаче мен пък какво ме впечатли? - "Резултатите от управлението на В.Путин". На бялото не може да се каже черно все пак. Само за Сирия никак не съм убедена.
Понастоящем натискат рублата де, като няма какво друго да им направят, но все пак са добри резултатите общо взето.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Bibco (13-08-2014)
Ели какво не им харесваш на помаците??? То нашето президенче знаеш ли какъв е??? Но да не политизирами те казваш са изкарали стотици хиляди хора на протести по улиците в тяхна полза като им пуснали мухата за присъединяване към Европа. много хитри бе... само дето с Крим и Донецк може да не им се отвори късмета.
----------
Мислят си, защото им се позволява да си го мислят, но на грешното място. А би трябвало да си го мислят, ама където им е мястото да си го мислят - в Турция. Често казано евала на Путин в това отношение: (казал го е много дипломатично, да не го превеждам на народен език)
"В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата „дискриминация“.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изключително цивилизовано действие на Путин! Върнете се назад в годините и си припомнете организацията "куклукс клан" в САЩ, бесеше негрите по площадите и улиците.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тези с турските имена,са като циганите дето се пишат турци,най-вече заради облагите
са станали „турци„....................
Тъй и тъй пускаш лустросани пропагандни статии,ами поне малко си направи труда да са актуални............Ооо, това е добре. Обаче мен пък какво ме впечатли? - "Резултатите от управлението на В.Путин". На бялото не може да се каже черно все пак. Само за Сирия никак не съм убедена.
Понастоящем натискат рублата де, като няма какво друго да им направят, но все пак са добри резултатите общо взето.
цитиеат се някакви измишльотини от 2006-а година............
20 пъти се била увеличила пенсията........ми я сметни колко пъти се увеличи у нас в сравнение с 1997 по времето на Виденов,когато беше 3 долара................![]()
мисля че и при някои от циганите дето приеха исляма и станаха турци
е същото положение.....................
Циганите стига да има далавера,приемат какво ли не..............
..............при нас в махалата всеки втори е или ходжа,или поп,или пастор(от всевъзможна секта),стига от някъде да идват парички,религията е без значение...................