Ще бутнеш брокера с тая търговия до година макс![]()
Ще бутнеш брокера с тая търговия до година макс![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. ..................
Последна редакция от Звездолин : 06-10-2014 на 21:55
и аз мисля че доста брокита нарочни ти удрят стопа осбено ако наближи с няколко пипаПо далечни аз започнах да слагам от известно време защото имах няколко случая на съмнително ударени малки стопове,тоест брокито може би осъзна че пари освен от спреда други няма да получи от мен.
Но на следващият скоро пак ще бръмкам с малките стопове да видим дали ще има проблеми.
но не можем да го докажем![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаш ли нещо, което ти тежи само си мислиш, че забравяш. Ако на следващия ден ти е наистина голям ден в положителния или отрицателния смисъл наистина ли си мислиш, че ще си забравил?
зависи от нивото на концентрация - ако сме концентрирани върху търговлията само на съзнателно ниво всичкото дет сме преживяли оказва влияние, ако сме концентрирани и на подсъзнателно ниво - ин дъ зоун дет му викат - нищо друго нема значение![]()
.................................................. .......................
Последна редакция от Звездолин : 06-10-2014 на 21:37
Но ти търгуваш на М1 доколкото знам, там е нормално да забравяш за света навън, но ако държиш позиции за ден два, няма как да стане това.това са глупости на търкалета
аз като съм пред графиките забравям за светът "навън"
поне при мен е така, но сигурно има и хора с по-лабилна психика