А в БГ как стои въпроса с банките ? Дали са пред фалит и коя банка според вас е най-добрата. През лятото ще се наложи да си правя сметка някъде, такава дето от пейпал да си пращам парите направо там, но не съм хич запознат. Някакви предложения/идеи/оферти ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Коя банка е най добрата незнам,всяка е най добра в нещо според мене...ПИБ имат много добри условия по сметки и депозити
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз се чудя ПИБ или Уникредит. А в ДСК имам и приятели. Та се чудя къде ще ми е най-изгодно. Казаха ми че в Уникредит нямало такси за теглене от банкомат.
В България няма опасност от фалити за сега. ПЪк и по-принцип в ЕС депозити до 100 000 евро са гарантирани дори и при фалит. Ако ще правиш депозит над тази сума, можеш тогава да мислиш и да се тревожиш. Въпреки че и милион да имаш нищо не пречи да ги сложиш в 10 банки по 100к![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
От ДСК -то не съм доволен...3 пъти им искам парола за интернет банкиране като им плащам и все не е вярна или невалидна..а и ми звънят постоянно да ме зарибяват с някви промоции
Еми ей така стана...и то по правило не трябва да им даваш да ти я видят ...ама 3-тия път бях много изнервен като ми извадиха плика го отворих пред касиерката и я накарх да пробва и естествено не стана..а всяко такова вадене на парола ти струва 10-15 кинта.Махнах си сметката там ,защото нямам интернет банкиране....
Добре си направил, трябвало е още след първия гаф да се махнешЕми ей така стана...и то по правило не трябва да им даваш да ти я видят ...ама 3-тия път бях много изнервен като ми извадиха плика го отворих пред касиерката и я накарх да пробва и естествено не стана..а всяко такова вадене на парола ти струва 10-15 кинта.Махнах си сметката там ,защото нямам интернет банкиране....![]()
как ще плащаш за интернет-банкиране бреЕми ей така стана...и то по правило не трябва да им даваш да ти я видят ...ама 3-тия път бях много изнервен като ми извадиха плика го отворих пред касиерката и я накарх да пробва и естествено не стана..а всяко такова вадене на парола ти струва 10-15 кинта.Махнах си сметката там ,защото нямам интернет банкиране....
иди у Райфайзен![]()