много агресивната търговия не в много добър вариант, но всеки си има стил и трябва сам да си решаваНе не го приемам толкова буквално но просто отстране изглежда че само се губи от форекса и ако се печели то ще е малко.
Разбира се че се губи иначе би било разгром на всички брокериНо това че някой търгува по свой си начин и печели не значи че скоро ще изгуби и ако изгуби няма да занули сметката а просто 10-15% от общия баланс на сметката.А за това отколлко време търгувам ще ти отговоря защо да не го напрявя
.От година и малко абе кажи го година първият ми депозит беше 5$ но тогава още не знаех за какво иде реч зануляване един ден.Втори депозит 100$ позаинтересувах се посаветвах се с един приятел -зануляване прогноза далече
Посто си следвам стратегията и това е.Както вече съм споменал смело и мъдро напред
Абе само агресивно на тоз пазар иначе не виждам смисъл да търгувам мнооого време а профит 20% и после да занулиш е кажете имали смисъл такъв тип търговия?Но пазарът е голям има за всеки по нещо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нападението, по начина който визираш обаче е като да излезеш с нож в огнестрелен двубойНападението не значи големи обеми, бързи печалби и някакви моментни работи, а значи калкулирани и предварително систематизирани действия срещу пазара носещи регулярна печалба. Победата е дългосрочна оцеляване в борбата с пазара, краткосрочните неща ги може всеки от време на време
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бях на едно бг форекс обучение. Доста бутиково - само 5-6 човека бяхме. Заключението беше, че каквото и направиш винаги печели брокера, но някой се мъчат повече (т.е. първо печелят и след това губят - повечето просто губят).
И това ви го казаха на обучението? Вероятно организирано от брокери с цел набиране на клиенти? Чак сами да са се разкрили не ми се вярва. Винаги те омайват, че всичко от теб зависи, всичко е в главата ти и бла бла бла.![]()
еми правилно поне са си го казали хората вместо да ги омайватама с каква цел е било въпросното обучение
да ги откажат от надеждите
![]()
Изглежда неси ме разбрал не влизам с чак толкова големи обеми и не става бързо едно мое разиграване на пазара ставаза около 1-2 седмиции.А относно обемите пак повтарям неса чак токова големи от порядака на 0.1до1.5 лота.Нападението, по начина който визираш обаче е като да излезеш с нож в огнестрелен двубойНападението не значи големи обеми, бързи печалби и някакви моментни работи, а значи калкулирани и предварително систематизирани действия срещу пазара носещи регулярна печалба. Победата е дългосрочна оцеляване в борбата с пазара, краткосрочните неща ги може всеки от време на време
![]()
Дали става бързо или бавно няма значение, докато имаш залог на масата дали ще се развие днес или идната седмица е все същото, или ще е загуба или печалба. А размера на обемите има значение само спрямо размера на акаунта и размера на стопа.
Ако трябва да изкарваме заплата от форекс,тогава времето би следвало да има значение,защото сметките и месечните разходи няма да чакат да излезе позицията.
Ама разбира се,че обема е спрямо акаунта то иначе ще има един голям Колец![]()
абе на мен си ми стигат около 200-300долара на месец па другите пари да са си на брокера аз не съм алчен![]()