въпрос на свикване. Не знам как е въобще възможно да си по - продуктивен вечерта. Изключвам идеята за тези хора на които им идва изведнъж музата в полунощ
въпрос на свикване. Не знам как е въобще възможно да си по - продуктивен вечерта. Изключвам идеята за тези хора на които им идва изведнъж музата в полунощ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някои инструменти се търгуват посред нощ, а за други пък е по-добре да е правят анализите и прогнозите при затворил пазар![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
австралиеца мисля и йената .. .всичко от азиатския пазар се търгува през ноща ... то условно казано ( при тях си е ден![]()
petar80 (06-08-2014)
Тази вечер ще се пробвам.Нали са казали старите хора от сън спомен няма.![]()
Спомени може и да няма, но пък не са упоменали какви спомени имат предвид
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
освен хубавата почивка и здравия сън който ще изпуснеш - друго няма да загубиш![]()